elifit
Moderatorka
A nocellulitu tez zazdroscisz ?mam tragiczny

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nocellulitu tez zazdroscisz ?mam tragiczny
kiedys duzo jezdzilam i tylek mialam jak marzenie, po porodzie sie wezme za siebie, musze wrocic do dawnej wagiA nonieodłączny element chyba. Spróbuj to ujędrnić np jazdą na rowerze.
![]()
Ja bym nie ryzykowala, krem moze sprzyjac infekcjom o ktore teraz nie trudnoMnie nawet bez ciazy maz tam goli a wlasciwie depiluje kremem (i z wzajemnoscia). On sam to zainicjowal bo troche mu ciezko bylo sie tam depilowac pod prysznicem... ale teraz mi odmawia bo mowi ze krem zaszkodzi Zosi. No sama nie wiem. Mozna sie w ciazy kremem depilowac? Normalnie uzywamy veet...
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
jak to bylo w "Lejdis"? "Celeullitu to nie mam aktualnie tylko pod oczami"Helou![]()
U mnie dziś - wg ostatniego usg- 19t 5d[emoji14]5,5kg na plusie od początku ciąży
![]()
Co do celulitu to mam taki na dupsku i udach, że żal![]()
jak to bylo w "Lejdis"? "Celeullitu to nie mam aktualnie tylko pod oczami")) ja na udach przechowuje cellulit zebrany z 3 kolejnych ciaz w ciagu poltorej roku... i olewam to! Jak Zosia bedzie zdrowa to szybko sie po porodzie wezme za siebie. A jak nie dam rady to i nawet chirurga odwiedze!
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Cudne macie te brzuszki. U mnie nadal nie przypomina ciązowego[emoji20]![]()
Nasze 15+5 [emoji6]
Waga startowa 57kg
Waga teraz 60 kg.
Jak by nie patrzeć no wydymało nas trochę
Odcień moich nóg zlał się z szafa [emoji43][emoji33][emoji16][emoji23]