reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

surv super, ze wizyta umówiona
kicrym to chyba piłkarz rośnie
oj u nas z tym spaniem tak różnie, dziś w ciągu dnia było 1,5h (bo po śniadanku na spacerek) i po obiadku kolejne 1,5h (pół godziny sam, obudził się z płaczem, przyszłam przytuliłam i się wtuliłam i godzinke razem kimnęliśmy):-)
teraz cycusia prawie wcale nie zjadł po kąpieli :baffled: czyżby jakieś nowe nawyki???

reklama
a ja mam takie pytanko o mleko modyfikowane. moj Szymon zaczal jesc kasze z mlekiem Nestle i bardzooo sie ciesze bo w koncu nie musze sie z tym odciagaczem wiecej meczyc:tak:no ale za to robi kupy chyba ze 3 lub nawet 4 dziennie i to takie hugeeeee:szok: myslicie ze to po tym mleku?? i jakie wasze dzieciaczki maja rozmiary pieluch, Szyomon ma 4 ale chyba zakupie 5 bo co kupa to do szyji:baffled:

Kircym Misia tez lubi grac w pilke z tata:tak:
Survi super zeWam sie tak szybko udalo:tak:
Pearl u nas tez kupy sa czasami po pachy. My mamy pampersy 4 ale jeszcze sa pampersy4+ tylko nie wiem czy u was tez:dry:

Dorka my uzywamy Huggies wiec one chyba wszedzie takie same:baffled:ale zobacze w skelpie bo te 5 to chyba bardzooo duze sa:baffled:wiec i tak bedzie bokami wychodzic:no:

Peral organizm musi sie przyzwyczaic-tak mi sie wyaje; chociaz z regoly to zwarte kupki sa; ja uzywam 4 i 4+ ale z Rossmana i nic nie wypada ;-)
Surv oby babeczka sie fajna okazala :tak:
Kicrym Wera tez uwielbia pilki-mamy pare-bo syna tez mamy i naprawde mozna juz grac z Weronika; ja do niej ona do mnie ze smiechem :-)

aha i musze pochwalic sie, moja cora robi papa i mowi papa :-D:-D:-D

Pearl mój Kuba nosi 4 ale i tak są troche luźne:dry:3 już obciskały więc u nas 4 się sprawdzają:tak:co do kuperk nie poradzę bo u nas po nutramigenie są średnio 2 razy dziennie:tak:
Renia może Tymi kończy z cycusiem?
Izabelka tylko pogratulować tak zdolnej córy:tak:

Iza - gratki dla Werci!!
my wciąż nosimy 3, ale chyba muszę z 4 spróbowac, bo 3 w brzuszku są ok, ale trochę chyba ją w nóżkach uciskają:confused:
a moja panna dziś cały dzień próbuje stać bez trzymanki:szok: stoi sobie przy krześle, puszcza ręce, stoi chwilkę i bach do siadu i tak w kółko:-)

reklama
u nas też szaleństwo z tym samodzielnym staniem
zresztą zauważyłam, że od wczoraj to on więcej na nogach niz na pupie
i tak jak Lenka ćwiczy:-)

Do góry