reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
no no w tygryskach nie widzę 
ale jak ktoś robi co innego a tygysek nazywa to cóż poradzić
ale jak ktoś robi co innego a tygysek nazywa to cóż poradzić
post_ptaszyna
aaa z dzisiaj
robię na drutach bo mam coś skończyć i Ika nie może się doczekać
mówię:...no jeszcze jeden rząd i będziemy zamykać oczka....patrzę a moje dziecko siedzi z mocno zaciśnietymi powiekami i czeka na komendę...kiedy otworzyć

robię na drutach bo mam coś skończyć i Ika nie może się doczekać
mówię:...no jeszcze jeden rząd i będziemy zamykać oczka....patrzę a moje dziecko siedzi z mocno zaciśnietymi powiekami i czeka na komendę...kiedy otworzyć

Madzia, mój Miki zgrałby się z Twoim teściem ;-)
Dziś bawi sie resorakami, wziął poloneza i mówi "tato, jak nam się zepsuje mazda sóstka (nie mamy, ale to marzenie mojego m i synek doskonale wie co ma wypatrywać na ulicy), to kupimy sobie poloneza". A po chwili "polonez, to polonez"

Dziś bawi sie resorakami, wziął poloneza i mówi "tato, jak nam się zepsuje mazda sóstka (nie mamy, ale to marzenie mojego m i synek doskonale wie co ma wypatrywać na ulicy), to kupimy sobie poloneza". A po chwili "polonez, to polonez"

post_ptaszyna
he he i co tatuś na to????
to będziecie musieli kupic stacje benzynowa jeszcze bo polonez trochę pali
to będziecie musieli kupic stacje benzynowa jeszcze bo polonez trochę pali
survivor26
Mamy lipcowe'08
No ja Mikiego rozumiem, moje pierwsze auto to był polonez, więc mam do niego duży sentyment....tylko zapiszcie już malego na siłownię, bo w polonezie, żeby kierownicę obrócić, to trza mieć mięśnie jak Pudzian
Post, a Ika nie próbuje z Tobą robić na drutach?;-) Bo Flo, jak wyjaśnilam, czemu nie wolno ciągnąc za nitkę jak mama robi, teraz siada przy mnie i usiłuje naśladować tudzież domaga się przymiarki co 5 minut

Post, a Ika nie próbuje z Tobą robić na drutach?;-) Bo Flo, jak wyjaśnilam, czemu nie wolno ciągnąc za nitkę jak mama robi, teraz siada przy mnie i usiłuje naśladować tudzież domaga się przymiarki co 5 minut

reklama
Podziel się: