reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

reklama
aaa z dzisiaj
robię na drutach bo mam coś skończyć i Ika nie może się doczekać
mówię:...no jeszcze jeden rząd i będziemy zamykać oczka....patrzę a moje dziecko siedzi z mocno zaciśnietymi powiekami i czeka na komendę...kiedy otworzyć:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Madzia, mój Miki zgrałby się z Twoim teściem ;-)
Dziś bawi sie resorakami, wziął poloneza i mówi "tato, jak nam się zepsuje mazda sóstka (nie mamy, ale to marzenie mojego m i synek doskonale wie co ma wypatrywać na ulicy), to kupimy sobie poloneza". A po chwili "polonez, to polonez":szok::-D:-D:-D

No ja Mikiego rozumiem, moje pierwsze auto to był polonez, więc mam do niego duży sentyment....tylko zapiszcie już malego na siłownię, bo w polonezie, żeby kierownicę obrócić, to trza mieć mięśnie jak Pudzian:-D

Post, a Ika nie próbuje z Tobą robić na drutach?;-) Bo Flo, jak wyjaśnilam, czemu nie wolno ciągnąc za nitkę jak mama robi, teraz siada przy mnie i usiłuje naśladować tudzież domaga się przymiarki co 5 minut:-D

reklama
Do góry