reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

a ja się tak zastanawiam co tu zrobić i jakie zmiany wprowadzić bo mój syn owszem zasypia ale przy mnie i na cycusiu
Renia bo chłopy tak od małego już mają, uwielbiają zasypiać przy cycu:-p:-p:-p mój Kornelek jak byl malutki był identiko, natomiast Antonia - konkret -zje cyca, odkładam, pogada do siebie, kciuka wsadzi i odlot (martwi mnie tylko ten kciuk jak go wyeliminować:-()
Post trzymam kciuki!!!
Bea normalnie pozazdrościć!! A powiedz mi kiedy kąpiesz małą?? Bo moja też sie kładzie na popołudniową drzemkę między 16-17 i wstaje o 19tej i my wtedy bawimy ja, kąpiemy i bąbalina nie chce spać tak do 21szej...
Marcik moja nie ma kiedy zapłakać, bo rodzice niczyk ambulans na sygnale lecą do dziecka....:-D
Dziewczyny u nas jest teraz -16 (rano był -21 stopni!!!) brrrrrr...... i zastanawiałam sie nad spacerkiem, bo słoneczko jest również, ale mój M powiedział, ze w żadnym wypadku:-( taka zimnica (fakt ja wystawiałam nawet nosa);-)

reklama
Tosika podobno niedobrze jak dzieci spia na mrozie latwo wtedy o jakies wredne chorobsko.U nas tez zimno ale ja wyjde na jakies 15 min chociaz ,mam jakies dziwne poczucie winy jak dziecko na dworze nie bylo:baffled::tak:

:)
ufff
powróciłam z zakupów :) Wszystko co kupiłam to młodej oczywiście :0

melduję że przynajmniej w kraku to
w H&M lipa.....przynajmniej dla dziewczynek bo dla chłopców to faktycznie spodnie i bluzę te co kicrym kupiła widziałam :-)
Kupiłam w smyku body za 9 zeta i w c&a tez :)
no i oczywiście nie mogłam się oprzeć mojemu ulubionemu ReKids...i zakupiłam młodej cudną spódniczkę elegantkę.W czerwcu jedziemy na komunię to będzie jak znalazł :) za 29 zeta (może to nie wypas cenowy ale oprzeć się nie mogłam.

Jesli chodzi o test to musimy poczekać. Zrobimy taki wenezuelski serial :) bo.......oczywiscie przypomniałam sobie i tescie,,,,jak wyszłam z toalety:-D:-D:-D:-D
także mimo iż sama jestem ciekawa to .....muszę poczekać na następny odcinek:tak::tak::tak::tak:

no i udało się test przeprowadzić a na nim.......................................................................................................................wyszły dwie grube krechy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D nawet nie wiecie jak sie cieszę a tak naprawdę to chyba bardziej w szoku jestem :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
no i standard stresik oby wszystko było oki. Jak na razie to wie małżonek i Wy także ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

O rany Post jak sie ciesze Kochana wszystko bedzie dobrze bedzie sliczny Bombelek i grzeczniutki jak Ika o rany ja chyba tez jestm w szoku ;-):-)

reklama
Marcik&Kuncek Ja Cię bardzo proszę.. takiego hardcore mi nie przepowiadaj bo wychodzi na to że Ika ledwo roczek skończy:-) a z blixniakami to byłby lekki kosmosik

Dzięki dziewczyny...ja nadal w szoku jestem

Do góry