reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Post - gratulacje i wielki szacun!!!! Jak myślę, że teraz miałabym być znów w ciąży, to mnie ciary przechodzą:tak::tak::tak: Potrzebuję jeszcze trochę czasu dla Julci i dla siebie. Z drugiej strony może tak jest lepiej? Razem się chowają, mają wspólne tematy, zainteresowania....... Cieszę się bardzo Waszym szczęściem i ślę ogromniaste buziaczki:-):-):-)

reklama
Ale napłodziłyście dzisiaj czytałam i czytałam aż nie wiem co w "M jak miłość" było tak się zaczytałam:-)
Bea to ci córcia ładnie spała.Żeby mi Maksiu chociaż tak spał jak dawniej,jadł dopiero na śpiocha ok 4-4.30.Dziwne jak był młodszy to lepiej spał niż teraz:baffled:
Post serdeczne gratulację!!!! Życzę spokojnej ciąży i aby dzidzia była taka cudowna jak Ika.

Post moje graaaaaatulacje!!! Cudowna wiadomość:-):-):-):-)
Aczkolwiek mam trochę przechlapane przez ciebie, koleżanko;-);-), ponieważ powiedziałam M, że koleżanka z bb właśnie się dowiedziała, że będzie miała drugiego dzidziusia, a on mi na to, to chodź my też zaczyamy działać!!!:no:Powarowali te chłopy, mi już parka wystarczy:tak:ale on mi trąbi to samo od półgodziny:crazy: (bo kiedyś wymknęło mi się, że moze jescze trzecie,aczkolwiek latka lecą:-p) no i masz babo placek:angry::angry:

Bea zacznę isć twoją metodą: jak mała wstanie, jedzonko, kąpiel, zabawa, jedzonko, spanko. Bo ja wcześniej miałam:jedzonko, zabawa, kąpiel, jedzonko, spanko:-):-) a dzisiaj małej to wszystko się poprzestawiało nie miała drugiej drzemki i poszła spać już o 19tej i śpiiii teraz jednym ciągiem hmm..5godz.?? (hip hip hurra)

Dziś w nocy nastąpił cud prawdziwy: Flora przespała jednym ciągiem od 23 do 5 rano:szok: W szoku jestem, bo mój organizm w pełnej gotowości budził się o 2 a potem o 4, a tu w sypialni cisza, nikt nie woła jeść, nikt nie wystawia rozpaczliwie rączek z łóżeczka...:-):-) Zjadła o tej piątej i dalej śpi jak zabita, ale zaraz przymusowa pobudka, żeby troszkę podregulować tryb dnia i nie zasypiać znowu w mękach i rykach o 23:tak:

Post ogromne gratulacje i wielkie zaskoczenie, co by Ci ciąża lekką była a dzieciątko było tak cudowne jak Ika:-D:-D:-D

Gabi dziś też przespała od 21 do 5 rano:szok:jedzonko i spanko do 7.30 a teraz już od godz. na nogach jesteśmy:-)

Super ze dzieci zaczynaja ladnie spac
u nas dzis nieco gozej ale dalismy rade karmienie o 3,6 i pobudka o 7 W miedzyczasie byly dwie zignorowane przeze mnie pobudki Mis szybko sie poddal i usnal:tak:Cala noc w lozeczku:tak:

Mój Maksiu dziś też spał jak dawniej jednym ciągiem 7 godzin:szok: od 20.30 do 3.35,nakarmiłam go i spał dalej następnie o 7.30 znowu się obudził musiałam go nakarmić bo by mi cycki rozerwało i od 8 już buszuje:-) Chyba wyczuł że mamusia dziś sama i dał mi taką nagrodę na pocieszenie.Ja się oczywiście co jakiś czas budziłam i zdziwiona patrzałam na zegarek:-)

brawo dzieciaczki
Florka......tak trzymaj :)

Dzięki dzięki, jak na razie to muszę wybrać się jak najszybciel do gina.

No chyba nie myslicie że się mnie pozbędziecie:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nie tak łatwo. Jestem lipcówką :tak::tak::tak:przecież

tosika......he he już sobie wyobraziłam jak uciekasz mężowi w przestrachu...to się chłop rozkręcił.
:-):-):-):-)
Ja cieszę się że mama z nami mieszka bo zawsze to duża pomoc......oby Ika nadal taka układna była..:tak:

reklama
Post to umawiaj sie do gina jak najszybciej:-) a z ostatniej OM na kiedy Ci termin wychodzi?
Surv- super, Florka dała sie wyspać:-)
pamietam, że kiedyś wyczytałam w Języku niemowląt, że jak myślimy że coś zmienia sie na lepsze to raczej potem jest gorzej:-( u nas jak młoda skończyła 5 mcy to z 3-4 noce przespała całe, potem około tygodnia - dwóch budziła sie częsciej niż zwykle:no: ale to minęło i od tamtej pory śpi z reguły od 20:00 do 04:00-05:00:-)
ale muszę właśnie poszukać śpiworka na allegro, gdyz nie dosyc że wciaz sie rozkopuje to jeszcze w nocy nawet jak śpi wali nogami o szczebelki łóżeczka i juzmnie to wkurza, gdyż wciaz mnie to budzi.....ochraniacz pościągała nogami i wali jak cholera!

Do góry