reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Kubus zdrowka!
Surv powodzenia i owocnych poszukiwan Jestem pewna ze przyczepa nie bedzie potrzebna jak Florcia zobaczy Wasz nowy piekny dom od razu zmieni sie super grzeczna dziewczynke;-)
Wlasnie dzwonil moj m i mowie mu ze nawet ciasta nie moge upiec bo Maly taki marudny a on na to:" wez go do kuchni dokladnie opowiadaj mu co robisz pokazuj wszystko i napewno bedzie grzeczny" hehee niezle pomyslalam ale wiecie co zadzialalo pewnie wygladalam jak wariatka uczaca 5cio miesieczniaka babki ale najwazniejsze ze obylo sie bez syreny:-)

reklama
Kiwaczka, super że z Marcelkowym serduszkiem wszystko w porządku:tak:
Kubuś, zdrówka!

Nasza nocka też taka se. Mała wstała po 6 i dawaj protesty. No przesada - w sobotę?! Spacyfikowałam ją cycem, bo inaczej się nie dało:sorry2: i pospaliśmy do 8, uff

mój jak dostanie jeść o 19,30 do 20 usypia to je dopiero koło 8 rano, niestety nie mogę powiedzieć żeby nocki były super bo budzi mi się bardzo często zeby sobie pojęczeć albo dlatego, że smoczka wypluje i tym sposobem ja zaczynam żałować że on już nie jada w nocy bo przynajmniej zjadłi spał dalej spokojnie a tak.....:crazy:

Myśmy byli w czwratek u alergologa (nie miałam czasu napisać) Kubul Ma atopowe zapalenie skóry, ja scisła diete bo jest prawdopodobnie uczulony na białko mleka krowiego, zribiliśmy tetsy z krwi za tydzień maja byc wyniki. Nie wiem czy dam rade taka diete długo trzymac bo jak lekarka wymieniła czego nie moge jesc to sobie pomyślałamze mogła wymienić co mogę jesc:crazy:oczywiście nie wspominam ile zapłaciliśmy:wściekła/y:no i plus zakupy w aptece:wściekła/y:normalnie przezyłam szok. No ale wiem przynajmniej że Kuba i jego ulewanie ma związek z alergia pocieszeniem jest tez to ze dzieci z tego wyrastają:tak:aaa no i musze sie zaopaterzyc w słoiczki "kuchnia alergika" wiecie gdzie to moge kupić

Ojoj Kubulku :-( Kicrym, na pewno skrobnie Cię po kieszeni, bo kosmetyki, maści są naprawdę drogie... Dasz radę mamuśka! A jak nie, to też nic się nie stanie jak Kubuś nie będzie już cycował. Głowa do góry!

kircym Michalinka ma prawdopodobnie alergie na bialko wiec ja tez jestem na diecie bez bialkowej.Ja daje malej normalne sloiczki, tylko czytam sklad zeby nie bylo mleka itp.Zupki zaczelam sama gotowac. Ciezko bylo sie przyzwyczaic ale jakos zyje(a po nocach snia mi sie jogurty:-D). Mamy skierowanie do poradni alergologiczno-dermatologicznej wiec zobaczymy co nam tam powiedza.
Kiwaczka cieszymy sie razem z Toba:tak:

Fakt że się z tego wyrasta ale niestety teraz się trochę pomęczysz z dietą dla Kubusia,szkoda że go to spotkało.Mojej koleżanki synek ma skazę to wiem mniej więcej jak to jest

reklama
Do góry