reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Kuba ma włąsnie na głowie plamki białe , szorstkie, trochę przy uszkach i troche na pleckach ostatnio tez miał w zgięciach kolan i na łokciach. Pojechałam dlatego z nim do alergologa (podobno najlepszego w okolicy:dry:)i tylko popatrzała na Kube i mowi ze to AZS , mi sie wydawało ze na głowie ma ciemieniuche a ona ze nie ! najszybciej alergia "łapie"skóre głowy potem rozprzestrzenia sie w kierunku buzi i tłuowia.Ja diete staram sie trzymac bo bardzo chce karmic piersia:tak:tylko ze oprócz jogurtów nie moge mleka, serów (wszystkich), jajek, makaronów (oprócz ryzowego) cielęciny, ryb, owoców cytrusowych, wołowiny, soji, raczej unikać glutenu no i jeszcze kilka rzeczy mam zapisane ale nie pamietam:sorry2:
Takze czekamy na wyniki testu- Kuba jest dowodem ze u takich dzieci wykonuje sie testy:-):tak:
No i wszystkie alergiczne produkty bedziemy mogli wprowadzać o wiele póżniej np jajko dopiero ok 16-22 miesiąca:szok:

reklama
kicrym nie martw się tą alergią, na bank Kubuś z tego wyrośnie
mój syn nie ma alergii ale jest "wrażliwy" jak to określiła nasza pani dr i przez to też z niektórymi produktami będziemy ciut się ociągać
grunt, że ma cycusia - największy skarb;-)

no i wreszcie sukces - moje szczęście po 3 dniach walki z usypianiem samodzielnym dziś dało za wygraną:-) jupiiii:-D

oj maruda mi się znowu ząbkowa robi
już mam dość:zawstydzona/y:
posadziłam w bujaczku i zaczęłam odkurzać a moje dziecię usnęło:szok::-)

U nas dziala bardzo nasennie suszarka do wlosow ;-)
U nas noc do du..juz dawno takiej nie bylo.Maly budzil sie co 40 min a od 2:30 do 5 nie spal nic ,nie wiem co sie z nim znowu porobilo;-):baffled:Oczywiscie ciotki stwierdzily ze ktos go musial zauroczyc i kazaly jakies czary mary nad nim odprawiac:-D

Ostatnia edycja:
My po ortopedzie....wszystko super, bioderka na 6:-) i na koniec zaznaczył - żadnego zmuszania do chodzenia, żadnych chodzików - nawet na trochę! ewentualnie mozna dziecku kupić pchacz:-)

reklama
pabla wiesci super!
Kubie chyba ida zeby. maruda straszna a slini sie jeszcze mocniej:baffled:
ja tez polecam nasivin i wode morska + fride powinno pomoc

Do góry