M
Marcik&Kuncek
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My po ortopedzie....wszystko super, bioderka na 6:-)
U nas to samo:-( cyca już nie ma, bo mi odpadnie jak młoda jeszcze trochę na nim powisi, więc teraz wisi na tacie i patrząc na mnie triumfalnie, stękaniem goni tatę do kursowania po domu...a ja tylko dopisuję zapytania do lekarza na środę - lista coraz dłuższa, ale pytanie podstawowe brzmi "Kto mi zepsuł dziecko"Super!!!
U nas maruda dayPrzed chwilką odpadła przy cycu, bo inaczej się nie dało - żadne noszenie, nic.
U nas dziala bardzo nasennie suszarka do wlosow ;-)
Oby tylko pelnia byla powodem bo u nas tez masakra wlasnie wlozylam go do lozeczka bo sil mi brak wycie prawie non stop psychicznie pomalu wysiadam sasiedzi niedlugo mnie do opieki spolecznej albo na policje zglosza ze dziecko maltretujeNo chyba, że to pełnia tak działa i aniołki w wilkołaki przemienia...![]()
No chyba, że to pełnia tak działa i aniołki w wilkołaki przemienia...![]()