reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Kasia - dzięki, jak małej nie będzie nic schodzić to sie tam wybiorę. Narazie jest lepiej.
U nas spanko do 05:15, potem mleczko i pobudka o 07:30.....

reklama
U nas tylko dwie pobudki w nocy, ale nie wiem, czy po wmuszonej kaszce, której mała nie lubi i nie chce jeść, czy po zmęczeniu darciem się 2 godziny przy zasypianiu:-p Ząbek numer dwa też się już przebił, więc jeśli dalej będą cyrki ze spaniem, to widać ten typ tak ma:baffled:

u nas pobudka przed 3 natepnie o 6 juz wstawanko spac mi sie chce jak diabli dziecina moja teraz dosypia ja tez probowalam to jak na zlosc telefony sie rozdzwonily i dupa ze spania:eek:

U nas dzisiaj pobudki z ręką na zegarku, co dwie godziny:wściekła/y: jestem ledwo ciepla:-( I też sie zastanawiam, czy moje mleczko nie jest już wystarczające, aczkolwiek wczoraj po raz wtóry dostała kaszkę bebilonu mleczno-ryżowa z delikatną wanilią i znowu pluła a smoka gryzła:szok: nieiwem co mam już robić?? a może mala nie mogła spać, bo dzisiaj przychodzi funfel Adaś do Antosi i dziewczę przeżywa:rofl2:

a:szok: nieiwem co mam już robić?? a może mala nie mogła spać, bo dzisiaj przychodzi funfel Adaś do Antosi i dziewczę przeżywa:rofl2:
heheh Tosika mysle ze przyjscie Adasia to moze i byc powod bezsennosi dobrze pamietamy jak to jest przed pierwsza randka;-)Mama ubieraj piekna kiecke i szykuj dziewcze na spotkanko:-)

No to faceci chyba inaczej przeżywają pierwsze randki bo Adaś zasnął wczoraj o 20:30 a obudził się o 8:00 nie mówiąc już o tym że obudziła mnie grająca karuzela , więc ja nie wiem jak on to zrobił że zaczęła grać:happy: ( a mamy taką karuzelę z fisher prica na pilota) Co prawda w nocy miał jakieś podrywy wrzasku i marudzenia ale zignorowałam to i w ten sposób nawet trochę się wyspałam:-)

Liwus, sam włączył zapewne - Florka sobie sama melodie zmienia jak leży w łóżeczku i sie nudzi:-) Bawcie się dobrze na randce z Tosią......Flora Wam tego nie zapomni:-p:-p
a my lecimy za godzinę do lekarza, bo i gorączka już jest niestety:-(

Moja wczoraj też ładny numer odwaliła, bo połozyłam ją na drzemkę spac w półśpiochach a ona jak sie obudziła to sobie je zdjęła i bawiła sie nimi:-)
te nasze dzieciaki to niezle numery!!!

hmmm
U nas też nieciekawie. Małzonek chory, młoda od niecho chwyciła i kaszle. Rano mierzyłam jej temp. i miała 38.00 teraz nie ma. Wiecie może ile się odlicza pomiar dopupny bo my nowicjusze w tym temacie.
Mam syrop "sirupus Althaeae" co małym dzieciom dzwać można. Pisałyście też jeszcze o jakimś fajnym co nie jest na receptę....plis napiszcie jeszcze raz:tak::tak::tak::tak:
No i zastanawiam się czy jechać z nią do lekarza czy nie. Mama twierdzi zeby zaczekać a ja jestem w strachu. To nasze pierwsze przeziębienie.

Oby mnie nie rozłozyło..no bo czym się będę leczyć...Ech co za dzień

reklama
Do góry