reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Misia, brawo! Pewnie trochę poćwiczy stanie, nóżki się wzmocnią i ruszy z kopyta:-)
Florka uśmiecha się generalnie do wszystkich, ze szczególnym uwzględnieniem młodych przystojnych mężczyzn:-D Na widok dziadka natomiast uderzyła w ryk..... i dobrze mu tak:-p

reklama
Pabla, super wieści! Tak to niestety z tym pobieraniem moczu u dziewczynek bywa, że byle co i od razu straszące wyniki wychodzą:baffled:

Pabla wiedzialam ze tak bedzie super :tak::tak:
Misia brawo :tak:
Ika,Post zdrowka dla Was :tak:
Fisiek wstal przed 6 i do tej pory drzemnal sie okolo 20-30 min maruda ze hej ale dzis jakos przezyje niech sie wykrzyczy aby jutro byl do zycia tzn do loty;-):tak:

Pabla super!!!! no u dziewczynek przechlapane z tym pobieraniem moczu współczuję wam takich akrobacji:confused:
Oj biedna Blanka, pomyliło dziecko, ale to znak że kocha tatusia:tak::-)
Kuba sie smieje do wszystkiech, boi się ludzi w kaskach:-D
i zaczął sie panicznie bać jak mu robię samolota nad sufitem, m go wczoraj chciał rozieszyć i tak jak zawsze podzucić troszke do góry, a mały w ryk:dry:dzisiaj chciałam sprawdzić o co chodzi i znowu zaczął ryczec i sie przytulać:sorry2:
Misia brawo!:tak:

Blanka była przerażona... ale Kuku jeszcze bardziej... a tak przeżywał, że normalnie aż męża nie poznałam... ojoj...

no bo jak tu sobie uświadomić że na Twój widok dzieci płaczą:szok::szok::szok::szok::szok:
No ale Blanka się nie dziwię jak Tatuś z pracy przychodzi to Ika ma na twarzy błogostan:-):-):-):-):-):-) no a tu się okazało że to nie Tatuś jednak:no::no::no::no::no:..oj Blanuś Blanuś...takie życie...nie każdy facet to tatuś się okazuje:-):tak::tak::tak:
Julia, te koszule boskie, drink z palemką i Alohhhha:-):-):-)
Aż mi się hawaje przypominają:-D:tak:

Blanka była przerażona... ale Kuku jeszcze bardziej... a tak przeżywał, że normalnie aż męża nie poznałam... ojoj...
Czyżby pierwsza w jego życiu kobieta, która go odrzuciła?:-):-):-):-)

Myśmy znowu poćwiczyły przy użyciu poniedziałkowej Wyborczej i mojej komórki i młoda zaczaiła, że jednak można się ruszać inaczej niż wężowym ruchem rannej dżdżownicy:-p Podciąga się na przedramionach, odpycha czubkami palców u stóp a reszta człowieka sztywno ułożona w trójkąt równoramienny:-DJa wiem, że wszystkie pozostałe dzieci już chodzą, ale matkę zapóźnionego leniwca i takie wyczyny cieszą:tak::tak::tak:

reklama
Myśmy znowu poćwiczyły przy użyciu poniedziałkowej Wyborczej i mojej komórki i młoda zaczaiła, że jednak można się ruszać inaczej niż wężowym ruchem rannej dżdżownicy:-p Podciąga się na przedramionach, odpycha czubkami palców u stóp a reszta człowieka sztywno ułożona w trójkąt równoramienny:-DJa wiem, że wszystkie pozostałe dzieci już chodzą, ale matkę zapóźnionego leniwca i takie wyczyny cieszą:tak::tak::tak:

Ale się uśmiałam:-):-):-):-):-) Surv pisz tę książkę szybko bo ja już się nie mogę doczekać, żeby ją przeczytać:-D:-D:-D:-D Przemieszczanie się Antka wygląda podobnie, ale ja bym w życiu nie umiała tego tak opisać:-p:-):-D
a dziś mój Syn bawił się w łóżeczku i jakoś za długo było cicho, podchodzę patrzę a Syn cały umazany w kupie, brudne prześcieradło - dosłownie wszystko:szok: nawet na głowie miał kupkę:-p takiego numeru mi jeszcze nie wywinął:baffled:;-)
Pabla świetnie wieści, nie martw się już:)

Do góry