reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

A ja dziś zaczęłam jeździć jeszcze na rowerze co by schudnąć:tak: w 40 min zrobiłam troszkę ponad 8 kilometrów :-) Jutro mam zamiar zrobić z 12 kilometrów i tak z dnia na dzień coraz to więcej :-) aż znów założę rozmiar spodni 40:zawstydzona/y:

Trzymam za nas mocno kciuki, xmamuśka jesteś twarda baba więc na pewno spalisz ten nadmierny tłuszczyk!!! Mi też się marzy rozmiar 40!!!:tak:

reklama
wszystkie walczą o mniejszy rozmiar :-) ja też walcze z swoim brzuszkiem dlatego chodze na basen :tak: i już zniknął 1cm
a020.gif
a właściwie to dopiero cm :confused::baffled:

wszystkie walczą o mniejszy rozmiar :-) ja też walcze z swoim brzuszkiem dlatego chodze na basen :tak: i już zniknął 1cm
a020.gif
a właściwie to dopiero cm :confused::baffled:

Ja chodzę na basen, ćwiczę brzuszki, od wczoraj jeżdżę na rowerze i czasami na rolki chodzę i co:confused: jajco stoję w miejscu:wściekła/y: ani 1 cm mi nie znikł
:-(

Wcześniej na bluzki potrzebowałam rozmiar 36, a na spodnie i spódnice 38, ale teraz zadowolę się jak dotrę na całym ciele do 38 rozmiaru :nerd:

Ja obecnie dalej w spodniach ciążowych chodzę- załamka:-(...

Za tydzień idę na wesele. Przymierzałam dziś sukienkę z tamtego roku i ciasna jak cholera...i jakoś biodra mi poszerzały....nie wspominam już o brzuchu...
Kurcze co tu zrobic-w tydzień przeciez nie schudnę do niej....

reklama
a u mnie sprawa z figura wyglada zgola inaczej w biodrach schudlam w tylku i udach tez za to w pasie w niczym nie jestem w stanie sie dopiac, za to jedne biodrowki sprzed ciazy to mi spadaja calkiem i na psku je nosze :-p
Z miesniami brzucha nie jest tragicznie tylko co ja biedna mam zrobic z ta obwisla skora... smaruje czym sie da i nic nie dziala :baffled:

Do góry