reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

reklama
:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
weź mnie nie denerwuj :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: ja już nie pamiętam jak smakuje rogalik z czekoladą:sorry2::zawstydzona/y:

smakuje bardzo:-D mniam, mniam

ja bym mu nie odmowila:-D:-) tym bardziej ze sama bym takiego rogala wciagnela:tak:

zapraszam, podziele sie z Tobą, ale przyjezdzaj szybko bo własnie biore sie do jedzenia (wczesniej ni było czasu bo ja juz w pracy po L4:angry:)

kurde aaga za pozno przeczytalam:sorry2: innym razem napewno przyjade:-)

cos krotkie to twoje zwolnienie bylo??czy to ten czas tak szybko leci?

nie takie krotkie bo tydzień, a nawet 8 dni, ale sie przyzwyczaiłam do siedzenia w domku i do pracy dzisiaj isc sie nie chciało bardzo

Tika no to powodzenia w ćwiczeniach :tak: Mi Paweł kupił w październiku lub w listopadzie rowerek stacjonarny składany ..........................i służy jako zabawka dla dzieci :-p:laugh2::laugh2::laugh2: :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

meridia od lekarza na receptę..........trzeb a zrobić badania by je brać mieć serce ok i ciśnienie w normie

Mój mąż też to bierze i w ciągu trzech miesięcy schudł już 5 kg. Natomiast szwagierka zrzuciła na tym 12 kg, a szwagier 8. Ale U każdego waga obniża się w innym tempie. A faktycznie trzeba mieć dobre ciśnienie i zdrowe serducho by te tabletki jeść.

Tynka gratuluję zrzucenia "trochę" siebie :-D:rofl2:;-)

Ja się zastanawiam czy nie iść na rollerbody :dry:

Monika ja mam w planie zrzucenia 20 kg :tak:.........właśnie jestem na półmetku :dry: no ale mam czas do czerwca bo cały lipiec zostawiam sobie na szukanie sukienki na ślub siostry :tak: na swoim wyglądałam jak kuleczka więc teraz przynajmniej będę laska ;-):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Tika no to powodzenia w ćwiczeniach :tak: Mi Paweł kupił w październiku lub w listopadzie rowerek stacjonarny składany ..........................i służy jako zabawka dla dzieci :-p:laugh2::laugh2::laugh2: :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Tynka ... dziękuję :-). Na aerobiku było super, choć po 30 minutach pytałam sama siebie ... co ja tu w ogóle robię??? ... i za jakie grzechy??? :sorry2::-D:-D:-D .... ale podobało mi się i będę chodzić 2 x w tygodniu :tak:.
Rowerek stacjonarny rdzewiał natomiast u nas na balkonie :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, aż go wynieśliśmy do zsypu :blink::-p

Trzymam kciuki za Twój plan odchudzania :tak: i żebyś olśniła wszystkich na ślubie siostry :-):tak:.

Do góry