reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

reklama
Kurcze, ja ciążowe kilogramy to też już dawno zgubiłam, ale zostało mi jeszcze 18 cm w obwodzie :szok::-(, które muszę zgubić bo się w nic nie mieszczę :zawstydzona/y::wściekła/y: Możecie poradzić jak pozbyć się nadmiaru skóry? Może są jakieś specjalne ćwiczenia?

a może któraś wie jak zwężyć sobie biodra? bo w żadne spodnie nie moge wejść bo biodra zostały mi o 10cm za duże :(

bo jeśli chodzi o zgubienie "skóry" to ja zaczęłam chodzić na basen, choć niewiem czy to coś da, ale mocno w to wierze :-);-)

no to ładnie...
ja miałam 5 kilo na plusie po porodzie ...teraz juz 7 (czyli przytylam) dodac do tego 10 kilo nieporodowych -bo takowe kilogramy tez nabyłam...to w sumie 17 do zrzucenia.mogę pomarzyć o nowych fajnych spodniach ...bo takich dla mnie nie produkują, bo w pasie oczywiście tez mam więcej....
no to się pożaliłam...:wściekła/y::no::-p

Ela to i tak ładnie bo ja 30 zrobiłam i nie mogłam się z podłogi podnieść:baffled:

:-D
ja robię na łóżku, dzięki temu nie musze sie nigdzie później podnosić. mam twardy materac, wiec dobrze nawet sie robi te brzuszki. nastepnego dnia zrobiłam już 60 (oczywiście ledwo). a wczoraj wogóle zapomniałam:-D
chyba wywieszę te docelowe spodnie na ścianę naprzeciwko łózka, coby pamiętac o postanowienaich:laugh2:

reklama
Do góry