reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ania-aneczka, Anna25, Agucha - rosną Wam brzuszki, rosną - każdy inny i każdy ciążowy :-D:-D.

A u mnie jakby zastój jakiś najpierw mnie szybko wywaliło a teraz ta kulka od dłuższego czasu taka sama. Dalej się w moje
zwykłe spodnie mieszczę bo tak wysoko ten brzusio mam.

Ania, Anna, Agucha wow, sliczne brzucholki! U mnie widac cos jedynie wieczorem. Wprawdzie po swietach musialam kupic spodnie ciazowe, bo w swoich jakos nie moglam sie dopiac. A tydzien temu zjechaly mi te ciazowki do kolan :tak: Wiec znow do lask wrocily moje ulubione jeansy!

Moj R. rowniez mi codziennie prawi komplementy - a moze nasi mezczyzni tez sa razem na jakims forum?

Cześć. No i ja się pochwalę:) Na początku ciąży mimo braku mdłości schudłam 5 kg, jak na razie wrócił 1 kg:-) Za to wszystkie rzeczy w biodrach za duże w brzuchu za małe, więc stopniowo zmieniam garderobę. Jak na razie wszytko idzie w brzuch, stąd wygląda okazale no i nie da się ukryć przed światem, że ktoś tam mieszka:-D
Aga.jpg

pyscek1 prawdziwie ciążowy brzuś, ja też jeszcze dziś wędruję w swoich ulubionych dżinsach alee ojj chyba już nie długo:):)

pięknie macie brzucholki ;-)
ja przeskoczyłam w spodnie takie luźniejsze w pasie materiałowe i jest fajnie ;-) bo w jeansach już jak siedziałam to mnie uciskały w bebech ;p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry