reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

Oki to bez jajka bo moze rzeczywiście salmonella sie przypętać, ale polecam wyciśnięty czosnek do mleka dołożyć a może i nawet 2 zabki (nie czuć go tak bardzo) + miód + łyżeczka masła = wypić i do wyrka
daga 23 też ma dobry sposób :)

reklama
Mamjakty
jak tam dziś samopoczucie lepiej troszkę??
a ja wczoraj miałam przytulanki z moim m. :szok::szok::szok:
chyba zapisze to w kalendarzu hihihihihihi :-) było bbbbbbbb fajnie :rolleyes2::rolleyes2:

no nie wiem czy mi coś przechodzi, ale na szczęście na pewno nie pogarsza się ;-) a to wczorajsze mleko było niedobre - ja nie lubię mleka :no: na szczęście szybko usnęłam - z tym nie mam problemów :tak: ale dziś za to paskudna pogoda - deszcz pada :dry:

anik - szczęściara :-) mój tylko do tyłka sie mojego przytulił i zasnął :dry:

Nic nie kombinujesz moja droga. Zastanow sie czy ta przyjemnosc nie warta chwili poswiecenia. Moze juz po 3 minutach zorientuje sie co wykombinowalas i tylko 3 minuty bedziesz te giry ogladac.... Istnieje taka szansa

reklama
mamjakty Rondza dobrze kombinuje :)
a ja mam taką chcię, o mężu nie wspomnę ale mamy szlaban bo jakiś stan zapalny mi się przytrafił grrrrrrr

Do góry