Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jutro mam usg o 20.45 i może się okaże co rośnie mi w brzuszku hehe witaj na sierpniówkach,czeamy na wieści po badaniu,a co do ruchów to ja myśle,ze jak wszystko jest w porzadku to poczujesz je na dniach skoro to początek 21 tygodnia;-)Witam dziewczyny
jeśli moge to chciałabym sie do was dołaczyc:-) mam termin na 28 sierpnia 2009,jestem na poczatku 21 tc i mój brzuch jest moim zdaniem niewielki ale ważne ze dzidzia jest zdrowajutro mam usg o 20.45 i może się okaże co rośnie mi w brzuszku hehe
dziewczyny a ja mam takie jedno pytanie jeszcze czy to coś złego jak nie czuje jeszcze ruchów?????
Pozdrawiam serdecznie
Nie martw się na pewno z dzidzią będzie wszystko dobrze, chyba wszystkie tak mamy że przed wizytą stresik się załączawitam)
dzis mam usg i tak sie boje jak niewiemmam glupie mysli ze cos bedzie nie tak i wogole
juz sie nie moge doczekac tej 20.45...

nie denerwuj sie napewno wszystko bedzie dobrze,ja tez szłam zestresowana i wystraszona,bo wiecznie coś nie tak,ale na szczescie jest dobrze i u cebie tez bedzie wszystko w porzadkuwitam)
dzis mam usg i tak sie boje jak niewiemmam glupie mysli ze cos bedzie nie tak i wogole
juz sie nie moge doczekac tej 20.45...