no to widac juz taki czas na nie spanie naszych maluszkow. własnie uspiłam kacperka
. jest tylko jedna metoda na to. połozyłam sie obok niego i razem przysnelismy. tylko mamusia sie obudziła a dzidzi spi dalej
.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to widac juz taki czas na nie spanie naszych maluszkow. własnie uspiłam kacperka. jest tylko jedna metoda na to. połozyłam sie obok niego i razem przysnelismy. tylko mamusia sie obudziła a dzidzi spi dalej
.
... raz leży na macie, raz na mnie, raz na leżaczku na wpół lezy-siedzi, raz w łóżeczku leży i wpatruje się w sufit...
czy dzieci siedza wam na kolanach czy to za wczesnie?
bo od kilku dni moj maly podciaga sie z polsiedzacej, opartej plecami o moj brzuch do siedzacej a moi rodzice op... mnie ze to za wczesnie - ale on sam to robi wiec krzywdy sobie chyba nie zrobi, juz sama nie wiem, bo wydaje mi sie ze ma taki slabiutki kregoslupik i czy go na sile trzymac w polsiedzacej![]()