Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A mi dzisiaj wreszcze skoczyla temp. do 36,9 C w koncu!!! juz myslalam ze mam jakis bez owulacyjny cykl czy co : Zeby tylko sie trzymala teraz przez dlugo,dlugo ,dlugo
Axxa a co do wklejenia teściku to pewno ,że go wkleje jeśli nie teraz m : to napewno jak tylko mi wyjdzie pozytywny z II ,właśnie czekam aż zaraz mężulek po mnie przyjedzie z pracy i jedziemy zakupić aparacik cyfrowy już sobie upatrzyliśmy a akurat jest na nie promocja ;D
Axxa a co do wklejenia teściku to pewno ,że go wkleje jeśli nie teraz m : to napewno jak tylko mi wyjdzie pozytywny z II ,właśnie czekam aż zaraz mężulek po mnie przyjedzie z pracy i jedziemy zakupić aparacik cyfrowy już sobie upatrzyliśmy a akurat jest na nie promocja ;D
Anusieńka dam znać napewno -jak tylko coś się roztrzygnie albo @ mnie zaleje ,albo zrobie teścik jeśli nie wytrzymam to może zrobie już jutro rano-ale nie wiem czy to nie zawcześnie chyba nie bo jutro byłby to mój 31dzień cyklu a miewam 29-32 dniowe.Chociaż teraz po odstawieniu luteiny mam niby 7 dni czasu na pojawienie się @ a jutro będzie 6 dzień-zobacze jeśli mnie do rana nie zaleje to może zatestuje,no chyba że do jutra zmienie zdanie : ;D Trzymajcie mocno kciukaski aby się @ nie pojawiła