Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bardziej moja mama sie obawia jego wiary i kultury dlatego chce aby go poznała ale ze mój maz nie dostanie wolnego w święta to nie będzie mógł lecieć ze mną do pl ale planujemy w kwietniu wybrać sie pociągiem z Londynu przez eurotunel tylko nie wiem czy maleństwo nie będzie za mae bo będzie mieć dwa miesiąceAnia no to super kompromis, a na rodziców nie zwracajcie uwagi ... a ogólnie Twoi są przeciwni jemu czy jego wierze? czy boisz się tylko o to, że te imiona?
Dziękuje...właśnie to jest to ze nie wiadomo jak będzie ciężko to miłość wygrywa a wiecie jak jest jak nie ma kasy często miłość ucieka za okno...wiadomo kłóciliśmy sie ale zawsze na drugi dzień było jak przed kłótniaPięknie jest słyszeć takie slowa! Gratuluję takiej miłości i związku! I nawet jak będzie ciężko to razem wszystko pdzetrwacie! [emoji4]
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Ładny brzuszek! Ładne piersi! [emoji4]Zobacz załącznik 782585 takie z nas dzis panterkidzis same dwojki 22 i 2
Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
Dziekuje kobietki
ChudzinkaA to mój brzuszek [emoji6]![]()
I z boku [emoji1]![]()
Przodem nic nie widac (zwlaszcza ze się ubralas na czarno!), ale boczkiem to już ładny brzusio masz! [emoji4]A to mój brzuszek [emoji6]![]()
I z boku [emoji1]![]()