reklama
H
Huuuura
Gość
kota- śliczności!
anka-skakanka
Fanka BB :)
Pyśka moj mały też 

P
pinio25
Gość
Kota--------śliczna dziewczyneczka

kota-behemota
Q & H team
dziękuję Wam kochane :** mała wygląda, jak kopia braciszka na tym etapie ciąży 
Anka, moja mała pierwszy raz pokazała buźkę i to na kilka sekund, bo ciągle się rączkami zasłania. W ogóle to ona leży zwinięta w jakiś supeł, nie dość, że rączki, to i nóżki na głowę sobie zarzuca
Anka, moja mała pierwszy raz pokazała buźkę i to na kilka sekund, bo ciągle się rączkami zasłania. W ogóle to ona leży zwinięta w jakiś supeł, nie dość, że rączki, to i nóżki na głowę sobie zarzuca

Kota, to tak samo jak moja. Zwinięta w kulkę jak kociak. Trudno było chwycić. Ale faktycznie duża ta Twoja dziewczynka!dziękuję Wam kochane :** mała wygląda, jak kopia braciszka na tym etapie ciąży
Anka, moja mała pierwszy raz pokazała buźkę i to na kilka sekund, bo ciągle się rączkami zasłania. W ogóle to ona leży zwinięta w jakiś supeł, nie dość, że rączki, to i nóżki na głowę sobie zarzuca![]()
reklama
no ja już po wizycie
ważę 61 kg szyjka ok
dostałam skierowanie do laboratorium na duzo badań no i wreszcie ta nieszczęsna glukoza brrr juz mnie odrzuca na sam widok pudełka z glukozą w proszku a co dopiero rozpuszczona
ważę 61 kg szyjka ok
dostałam skierowanie do laboratorium na duzo badań no i wreszcie ta nieszczęsna glukoza brrr juz mnie odrzuca na sam widok pudełka z glukozą w proszku a co dopiero rozpuszczona

Podziel się: