reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

reklama
ann- śliczne zdjątka Twojej dziewczynki. Gratuluję
niunia- słodkie maleństwo. Odwagi! Byle do badań. Trzymam kciuki!
justyna- dobrze, że krzepliwość w miarę ok. Trzymam kciuki za genetyczne!

najnowsze zdjęcie Karolinki , 25 tydz, USG niewyraźne, bo zasłania ja łożysko, zawsze ma tą sama pozę na wizytach:)Zobacz załącznik 547033
Śliczniutka i tak slodko wyglada ,ze szok:)

Jestem po wizycie u profesora-powiedział, że wyniki z tej krzepliwości nie są najgorsze i póki co spokojnie podchodzimy, kontrolujemy co 3 tyg i tyle. Mały dziś machał łapeczkami, przepływy ok-ale pomiarów nie było, bo były tydzień temu-wiec dziś szybkie podglądanko, no i kategoryczny nakaz zrobienia genetycznego połówkowego-a że nie mogę zrobić na nfz w katowicach tam gdzie miałam pierwsze bad.to u mnie w mieście 300zł-jestem umówiona na wtorek i już się boję.
No ale jestem ciutkę spokojniejsza.Szyjka ładna długa mogę robić krótkie spacery 15 min :)

Justyna nadal trzymam kciuki:* bedzie dobrze:*

Śliczne dzieciaczki moje kochane

A oto moja królewna waży 327g rozwija się prawidłowo tylko musimy jechać na echo serduszka bo pani doktor zauważyła ognisko hyperechogrnne w serduszku z tego co czytałam w internecie to nie jest nic groźnego ale czekam na to echo jak na szpilkach Zobacz załącznik 547464Nasz Kochana Oliwka

Nie stresuj sie bedzie dobrze:* slodkie malenstwo:* mocno trzymam kciukasy:*

Ann- będzie jeszcze słodsza jak ją zobaczysz na żywo.
Justyna- będzie dobrze, musi być i trzymam kciuki za to połówkowe genetyczne.
Niunka- trzymam kciuki i gratuluję córki, bo ci jeszcze nie gratulowałam.

Ja mam w środę wizytę, ale tylko przegląd. Może wyniki cukru dojdą do środy bo się spóźniłam i zapomniałam, że mam jeszcze glukozę do zrobienia. Czekałam dzisiaj a jak na złość same ciężarne z glukozą były i spędziłam tam prawie 4 godz. O 13 wróćiłam i dopadłam lodówkę.

My po krótkim widzeniu dziś u mojego prowadzącego ciążę mój Syneczek waży już ok.516 g mój mały grubasiu:-D inne pomiary mniej więcej w normie dziś fotki niet-bo się wypiął plecami i tyłkiem na nas, oby jutro miał lepszy humorek na tym genetycznym:tak:

reklama
witajcie moje kochane
jestem taka szczęśliwa, mała zdrowa, dokładnie sprawdzone serce - prawidłowa budowa, łożysko na przedniej ścianie ok, szyjka 42mm hurrra i zamknięta!, a to najlepsze moje dziecie ma 630 gram !!!! według usg 23/24 tydzien !!!! według brzuszka i kości udowej 23/24 tydzień ( kość udowa 4,16cm !!!) według brzuszka 23/24 tydzień, według główki 23 tydzień a więc jestem starsza o jakiś tydzień hihi, kolejne usg pokaże czy termin będzie porodu wcześniejszy, ale to 22 kwietnia!!!
mała się rusza, ziewa, głaszcze się po głowie....
mam zdjęcie buzi ale nie wyszło tak super
no ale chwalę się, aaa i jeszcze sprawdził moje tętnice, powiedział że sprawdza ryzyko cukrzycy i nadciśnienia, powiedział że ryzyko wykluczone ;-) pochwalił wyniki morfologia i mocz że bardzo dobre!!! aaa i waga 5,5 kilo i jest ze mnie dumny , przypomniałam że w ciaży z Oliwią było już jakieś 10,5 hurrra

a to moja gwiazda, nosek tatusia, usteczka moje ;-) a policzki Oliwi
DSC08131.jpg

Załączniki

• DSC08131.jpg
    DSC08131.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 41
Do góry