reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

Ja też już w domu! w ciągu 5 tygodni mam +2,5 kg :eek:
Rosnę razem z młodą bo ona ma już około kilograma! około bo nie dała się pomierzyć i tak na oko powychodziło!
Jest ułożona poprzecznie, z lewej strony brzucha ma główkę a z prawej dupcię i dlatego tam mnie tak mocno kopie!
Szyjka okej, łożysko okej, wody okej ;)
Następna wizyta 24 kwiecień...

reklama
Malami, Ania i Pysia super wiadomości, nie ważna waga, ważne że maleństwa zdrowo się rozwijają:tak:.

Ja też po wizycie i 1,5kg na +, w sumie to 59kg, malutka rośnie, waży 1kg, wszystko jest w porządku. Następna wizyta 26.04.
Cat słodkie maleństwo:-).
No i jeszcze będzie cesarka, bo mam ciasno w środku:baffled:, chyba że mała będzie ważyła 2600-700 to mogę spróbować sn.

Aniu tak mi powiedziały też położne przy pierwszym dziecku bo go urodzić nie mogłam, stał w miejscu, kości miednicy i takie tam nie rozchodzą się, czy jakoś tak i teraz gin to też potwierdził, nie wiem czy to na usg widać czy co:baffled:. Ustaliliśmy wstępny termin na 24 czerwca.

Jesteśmy i my! :-)
Nasza Kluseczka rozwija się prawidłowo, ma TAM TA DA DAAAAM 1055 g :-D:-D:-D strasznie jest ruchliwa, macha rączkami i nóżkami cały czas :-D jest oczywiście dalej ok 1,5 tygodnia do przodu, ale jest fajnie :-) ułożona jest pośrodku, zwinięta w kłębek :-)
Moja szyjka kosmiczna 4,5 cm, łożysko na tylnej ściance, wody ok :-)

reklama
Ja już też nie moge się doczekać wizyty....w piątek mam diabetologa, ale to mi akurat dynda, a 12 kwietnia mam gina mojego, 15 kwietnia diabetologa i gina w Gdańsku.....ciekawe ile moja niunia waży i mierzy no i czy to na pewno niunia nie niuniek.....:-D

Do góry