reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

Misiu mój syn z poprzedniej ciąży miał za dużo płynu, ale to nie była górna granica, a główka była 3 tyg większa! Jeśli jest w normie, albo nieznacznie poza (max do tygodnia) nie ma co się bać, bo to zwyczajnie błąd pomiaru :tak: To wiem od lekarzy, bo bardzo wtedy chciałam usłyszeć, że to błąd...

reklama
Aniu---- ja mam podobny "przypadek" , nie pisałam o tym wcześniej...

ja przed ciążą miałam załorzoną spiralkę , niestety kiedy chciałam ją wyjąc ona zaprotestowała gdyż mój organizm potraktował ją jak swoją i zaczeła wrastać, miałam zabiewg. Wyjmowałam ją z myślą o ciąży.

W sierpniu miałam zabieg a we wrześniu zaczeliśmy próby, no i w pażdzierniku nie dostałam okresu...ale mój poprzedni okres był nie do końca 100 %
Pani doktor podałam datę 28 września jako ostatnia miesiączka ale teraz na ostatnim badaniu niunia była spora, i mamy wątpliwości co do daty zajścia w ciążę... muszę wziąść pod uwagę to że dzidzia jest starsza o dobre dwa tygodnie - badania na nst wizycie.

Misia- super wieści! Maleństwo silne- baaaardzo dobrze! Dawaj fotki- zdjęcie ze zdjęcia z telefonu albo skan:tak:.
Mamonia- ja też jestem w 24 tyg i mój chłopak ma 800g- wygląda, że to tak ma być. Lekarz mi jeszcze powiedział, że jest większy o 4 dni od terminu...
Anka- biedactwo... cukrzyca. Trzymaj się babeczko! Twarda z Ciebie mamusia, już niejedno w tej ciąży przeszłaś a tu kolejna "niespodzianka". Buziaki!!!

UDAŁO SIĘ :-) Lidka 26 tyg.
0

reklama
Do góry