reklama
Drogie e-ciocie :-)
Basia jest piękna, duża i zdrowa ;-)
Nasza Kluseczka waży 2052g, ładnie się rozwija, wszystko u niej dobrze
Niestety, leży pośladkowo i lekarz powiedział, że raczej będzie cesarka, bo jak już jest taka duża, to raczej się nie obróci, ale zobaczymy. Leży, ona nie leży, siedzi sobie jakby u mnie i wywija nogami przy buzi ;-)
A oto nasza Basia, fochnięta, że jej zdjęcia robimy ;-)

To obok to Basi nóżka ;-)
Basia jest piękna, duża i zdrowa ;-)
Nasza Kluseczka waży 2052g, ładnie się rozwija, wszystko u niej dobrze

Niestety, leży pośladkowo i lekarz powiedział, że raczej będzie cesarka, bo jak już jest taka duża, to raczej się nie obróci, ale zobaczymy. Leży, ona nie leży, siedzi sobie jakby u mnie i wywija nogami przy buzi ;-)
A oto nasza Basia, fochnięta, że jej zdjęcia robimy ;-)

To obok to Basi nóżka ;-)
Załączniki
P
pinio25
Gość
Kasieńko-----------piekna córeczka :-) i już raczej się nie odwróci więc zafundowała Ci córeczka CC
Oj Angie, angie---------------Ty niedowiarku :-) buziaki :-)

darenka
Fanka BB :)
Angie gratuluje zdrowej córeczki
Kasia śliczna Basia, a ułożeniem się nie przejmuj, ważne że zdrowa, i ładnie rośnie
Kasia śliczna Basia, a ułożeniem się nie przejmuj, ważne że zdrowa, i ładnie rośnie
moniamonia
Kasia, przeuroczy bobas, foch od razu, może nie
Może po prostu jeszcze nie lubi fotek :] Ale masz już spokój, najważniejsze że wszystko jest w porządku. Gratulacje!
reklama
anka-skakanka
Kasia z taką córą, Twój Ryś dumnie po wsi będzie chodził i chłopaków odganiał ;-)
Angie fajnie Ci się trafiło, a raczej Twojej córce - starszy brat będzie przyprowadzał chłopaków do domu ;-) Zawsze chciałam mieć starszego brata
A ja wczoraj miałam spotkanie z olewusem. Na wadze u mnie -1 kg,ciśnienie 150/105, usg szybkie - podobno wszystko ok, a Krzyś warzy 1750gram. Spuchniętą nogę kazał zbadać pod kątem zakrzepicy. I w końcu wpisał do karty: planowane rozwiązanie przez cięcie cesarskie :-)
Angie fajnie Ci się trafiło, a raczej Twojej córce - starszy brat będzie przyprowadzał chłopaków do domu ;-) Zawsze chciałam mieć starszego brata

A ja wczoraj miałam spotkanie z olewusem. Na wadze u mnie -1 kg,ciśnienie 150/105, usg szybkie - podobno wszystko ok, a Krzyś warzy 1750gram. Spuchniętą nogę kazał zbadać pod kątem zakrzepicy. I w końcu wpisał do karty: planowane rozwiązanie przez cięcie cesarskie :-)
Podziel się: