reklama
ann116
Fanka BB :)
wczoraj bylismy u lekarza, Karola ma ok 2,6 kg!!! a główke wielkości jak na 36 tydz.!!!lekarz mówi, że spora jest, że jak taką główka sie przepcha to potem luz....masakra!!!!rozerwie mnie,,,mam nadziej, że przystopuje z wagą....poza tym wszystko OK, główka na dole, fotkę wrzucę potem, bo ide na egzaminy
nie umiem nic,aaaaa.
za 3 tyg kolejna wizyta....miłego dnia

za 3 tyg kolejna wizyta....miłego dnia
justyna3003
Ann jak doczekasz terminu to myślę, że może być sporo ponad 4 kg i wtedy mądry lekarz nie pozwoli ci rodzić Sn. Koleżanki mały w 32 tyg ważył 2,4 kg urodził się w 39 tyg przez CC i ważył 4,200 i 61 cm długości

Pyśka_:)
Szczęśliwa :)
Ann jak doczekasz terminu to myślę, że może być sporo ponad 4 kg i wtedy mądry lekarz nie pozwoli ci rodzić Sn. Koleżanki mały w 32 tyg ważył 2,4 kg urodził się w 39 tyg przez CC i ważył 4,200 i 61 cm długości![]()
Znajoma urodziła w czwartek i wychodziło, że dziecko będzie miało ponad 4kg a kazali jej rodzić sn! jeszcze ją zjechali że spasła dziecko! na szczęście szyjka nie reagowała na oxy i ją cięli! mała urodziła się z wagą 4690!!
justyna3003
no to fajni lekarze
-niech se wsadzi 4 kg piłkę w odbyt i urodzi-i wtedy będzie wiedział jak to jest...mówię o odbycie bo rozumiem, że to facet był 

reklama
Podziel się: