reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

Ja po wizycie.
Szyjka długa i zamknięta co chyba przekreśla moje nadzieje na wcześniejszy poród ;/ ciśnienie okej, waga też a wyniki idealne! wymaz pobrany teraz tylko trzeba się modlić, żeby nic nie wyrosło! następna wizyta 10 czerwca z usg i to chyba moja ostatnia u tej lekarki bo idzie na urlop jakoś do końca czerwca ;/

reklama
Coleta, bajka:) gratulacje udanej wizyty! Jak się tak obraca, to może jeszcze jeden fikołek?
Pysia, bardzo suuuper, że wszystko oki, a termin? Z lekarką, czy bez urodzisz:) nie zawsze wszystko jest jak chcemy...

i ja się melduję po poniedziałkowej wizycie....

Mała waży ok 2600 g. ułożenie nietoperzowe, kość udowa 70 mm. czyli ogólnie i skrótowo wszystko w porządku...

łożysko wchodzi w drugie stadium dojrzałości

i co najważniejsze moje Kochane RODZĘ TAM GDZIE CHCIAŁAM czyli w szpitalu mojej ginki ( tam gdzie rodziłam K) i poprzez cc. Moja kochana lekarka wszystko załatwiła :-):-) 10 czerwca mam do niej przyjść, wystawi mi skierowanie do szpitala i tylko muszę termin ustalić < juuuuupppppiiiii>. Powiedziała też że nawet jakby coś się teraz zaczęło to mam jechać do tego szpitala, a tam już wiedzą co i jak :-)

Bejbiszon - gratulacje!!! Ale wszystko ładnie masz poukładane. Mam nadzieję, zę ja w poniedziałek też się dogadam podobnie.
Pogłaskaj netoperka ode mnie :-)

Pyśka, ważne, że wszystko u Hany dobrze i lepiej jak szyjka długa (zawsze może się zacząć skracać;-)), a urodzi się jak jej się będzie chciało ;-)

Bejbiszon, cieszę się, że i u Ciebie wszystko dobrze i że poukładało się według Twoich myśli :tak:

reklama
Do góry