reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

Mgiełko super słodziak i dobrze, że z małym ok.

U mnie też ok, były badania pren., wszystkie wskaźniki w normie, żadnych uchyleń, tylko dzidziuś wypiął się dupcią:-D, i musieliśmy go pobudzić bo chyba spał, pukaliśmy do niego i w końcu zaczął się wiercić, za to widziałam cudny kręgosłup i żeberka. Mówił że prawdopodobnie nie ma siusiaczka, ale z tym to się upewnimy za miesiąc, bo się odwracał, bardzo bym się cieszyła z córeczki. Zdjęcie dodam jutro, bo już na nic nie mam sił.

reklama
cat ballou napewno będzie dobrze,
ja narazie nie dołączam nie chcę żeby za dużo osób wiedziało jeszcze z tym których mam wśród znajomych

EdytaKornel gratuluje udanej wizyty

No własnie kurka nie zauważyłam ze to grupa otwarta, tez nie chce narazie się ujawniac no ale juz po jabłkach. To wwidac na moim profilu ze dołączyłam do takiej grupy?

piękne dzieciątka, dziewczyny! aż się mordka cieszy :-)

kana
, to kota tu zapodaje zaproszeniami do grupy :-D do niej musisz się uśmiechnąć ;-) ale sprawdź czy nie dostałaś już zaproszenia w wiadomościach, ja też się po czasie skapnęłam

fajne bąble.

Mgiełka to masz dużą dzidzię bo moje mierzy 3,33 cm i dziś robiłam usg, też się wierciło, nie mogła porobić pomiarów.

Ja też po usg, dziecko wariowało, ale zdrowe. Ja mam macicę słabą i dostałam L4, jutro chwila prawdy jak pójdę do pracodawcy.

ważne że przyrastają prawidłowo,
moja dzidzia ponad 2 tygodnie temu miała 2,3cm więc jak by teraz nie urosła na 4,31 to by nie było prawidłowo, a tak jest prawidłowy przyrost, czas pokaże po usg prenatralnym czy wszystko ok, bo narazie to widać było tylko kręgosłup, że dziecko fika, wygina się oraz że serce bije, na szczegółowe pomiary było jeszcze za małe

Aaaaa!!! Będę miała synka! :-D Nie wiem dlaczego byłam tak bardzo przekonana, że to dziewczynka, że kiedy lekarz powiedział, że to chłopak to poczułam się tak, jakbym miała co najmniej kosmitę urodzić :-D W mojej rodzinie wieki już się facet nie urodził.
Po godzinnym usg genetycznym (na szczęście przez brzuch, bo wewnętrznego tyle czasu bym chyba nie przeżyła :-p) wszystko jak najbardziej ok. Przez tydzień dzidziol urósł prawie 2 cm! Niestety do fotki w 4d odwrócił się do nas dupką. Trzeba było go budzić, bo przysnął w nieciekawej dla widza pozycji :p Przytulał się do łożyska, bo jak powiedział lekarz jest tam najcieplej i słychać szum przepływającej krwi. Niestety a propos łożyska - odkleiło się troszkę :-( Mam krwiaka 2,5 na cm. Leki i uważać na siebie, ale bez zwolnienia z pracy. Lekarz uprzedził mnie, że mogę zaplamić, kazał lecieć do szpitala jak zobaczę jasną krew. A już miało być tak spokojnie...

reklama
Nineczka super:))))) gratulacje:)))) pierwszy potwierdzony bejbik :) hahahaha fajowsko.....
a zaskoczenie sobie wyobrazam, my w pierwszej ciazy bylismy nastawieni na chlopaka nie wiem dlaczego, wiec jak mi powiedzial lekarz ,ze corka to wygladalam co najmniej tak: :szok:

Do góry