reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

Gratulacje udanych wizyt!
Kasia ******** no na prawdę zapowiada się duuuuzia dzidzia :) bierzesz jakąś dodatkową dawkę witamin?? :D słyszałam, że one czasem tuczą dzieciaki :)

Pysia ******** nie wiedziałam, że możne być sytuacja "wyczuwania główki dziecka"! Odpoczywaj i słuchaj lekarzy :) i nie stresuj się

ann ******** zdjęcia niesamowite ! czy widzisz już jakieś podobieństwo do rodziców??? bo rysy już chyba nie takie same jak u innych dzieci :)

ja w najbliższą sob. jadę na USG trzeciego trymestru, ale do Warszawy. Zawsze chodzę do jednego lekarza, on tylko robił usg.. 2 razy trafiłam na dyżur innego i miałam szybkie wizyty więc stwierdziłam, że warto "pokazać się" komuś innemu :)

reklama
Lekarz powiedział, że inaczej się ułożył - wczoraj był ułożony miednicowo, dziś poprzecznie i lepiej było go widać.
Co do chudnięcia, nie mam pojęcia jak to się dzieje... Bo i niczego nie widać! A 4 kg w 3 tyg to jednak sporo :tak:

Położyłam się do łóżka, to mi wygodniej i mogę pisać ;-)

Babonko, witaminki brałam od roku, żeby niczego nie brakło, ale że ja trochę sierota jestem, to np co trzy dni :-D albo raz na tydz, bo zapominałam ;-) teraz też tak co drugi-trzeci dzień. a i ja i mężu urodziliśmy się duzi i dludzy, to wpasowuje się w rodzinkę ;-)

Pyśka, kasia, anka ---- trzymam kciuki za Was i Wasze maleństwa :-)

coraz bardziej dochodzi do mnie że nasze skarby niedługo pojawią się na tym świecie :-) , przygotowujemy się do tego przez cały okres ciąży a i tak jest to dla nas wielkie zaskakujące przeżycie :-):-):-)

ja jestem bardzo ciekawa do kogo nasza niunka bedzie podobna, bo my z mężem- ponoć- podzieliliśmy się dziećmi, Zuza to istny tata i z urody i charakteru ( ma platynowe włosy ) a Maja to skóra ściągnięta ze mnie, mały rudawy piegusek ... dlatego jesteśmy tacy ciekawi jak będzie wyglądało nasze trzecie dziecko ?

Pysiunia----------trzymaj się:tak: ja z Jasiem przechodziłam to, że jest nisko ułożony w 31 tyg. i mnie mój tchórzliwy doktorek w szpitalu na 10 dni położył:shocked2:i ciągle mówił, że czuje główkę (a ja nie czułam:-D)

Kasia---------duża dziewczynka Ci rośnie:-) super:-)i najważniejsze, że zdrowa:-)

Anka----------chyba jednak nie chciałabym rodzić w tym Twoim szpitalu skoro oni usg nie potrafią dobrze zrobić:-p:-p:-p:-p400g różnicy??????????matko - przecież to jest ogromnie dużo!!!!!!!!!!i wypuszczają pacjentki ze skurczami na 60%:szok::szok::szok::szok::szok:odważni są:szok::szok::szok::szok:

Pysia, nóżki zaciskaj i dupcia do góry. I pamiętaj, żadnego sexu:-D, pomimo że będzie dupcia w górze. A tak na poważnie to uważajcie na siebie.
Kasia ważne że dzidzia zdrowa, a jak duża to lepiej będzie się opiekować taką "kruszynką".
Aniu, no właśnie jak z tymi pomiarami? A później przy porodzie i tak inna waga wychodzi niż z usg, więc nie ma co się przejmować.
W każdym razie, dziewczyny super że z wami i maluszkami jest dobrze:tak:

reklama
Do góry