justyna3003
Fanka BB :)
Ja po wizycie u gin i diabetologa-gin w szpitalu-to porażka-jedynie na fotelu stwierdziła że szyjka zamknięta i ok. No i w konsultacji razem z diabetologiem ok.34 tyg na tydzień-10 dni wezmą mnie na oddział na obserwację i diagnostykę i ewentualną decyzję co do porodu -a to raczej ja ich będę obserwować i jak się nie będę tam czuła ok to trudno chyba zaryzykuję i będę rodzić u tego mojego lekarza prowadzącego ale w gorszym szpitalu.
Diabetolog kazał przytyć-mam jeść więcej nawet kosztem wyższych cukrów i zwiększenia isuliny bo od 2 mies prawie nic nie przybrałam na wadze i HbA1C mam wręcz poniżej normy 4,60 jeśli dobrze pamiętam...no zobaczymy jak to przytycie wyjdzie-jak nie przytyję to szpital jeszcze wcześniej...
Diabetolog kazał przytyć-mam jeść więcej nawet kosztem wyższych cukrów i zwiększenia isuliny bo od 2 mies prawie nic nie przybrałam na wadze i HbA1C mam wręcz poniżej normy 4,60 jeśli dobrze pamiętam...no zobaczymy jak to przytycie wyjdzie-jak nie przytyję to szpital jeszcze wcześniej...