reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

sieczunia - trzymam kciuki za 13 czerwca. Powodzenia. Szybko wam zleci. A moja córka ma uszy po tacie odstające. Ale włosy zakrywają i od początku miała jak się urodziła.

reklama
badanie GBS (na obecność paciorkowca) najlepiej robić jak najpóźniej się da, ja w sumie miałam już pobrany wymaz, ale zawaliłam, bo za późno zawiozłam do laboratorium (trzeba do 48godzin po pobraniu, a ja pojechałam jeden dzień później) i 10czerwca jeszcze raz będę prosiła gina o pobranie... :/

na pewno nie robią na nfz tego badania ewentualnie mogą je zrobić w szpitalu na kasę a tak trzeba zapłacić

Eeee to po uj jest ten NFZ?? ja miałam w pierwszej ciąży w szpitalu więc nie wiem jak to wtedy wyglądało ale kuzynka miała robione w tej samej przychodni co ja chodzę i nie płaciła ;/

Hej ja po wizycie dziś

i Oskar ma idealnie tydzien taki z usg jak z terminu OM czyli konczymy 32 a wchodzimy w 33 tydzień
laugh.gif
no i waży 1680 gr...normalnie gigant hehehehehe, dziś podgryzał pępowinę sobie ...smiesznie to wyglądało
shocked.gif
,ja przytyłam 2kg i waże już 64
confused8gj.gif
,mam leżeć i nospa forte co 8h no iiiiiiiiiiii ze względu na to ze hemoglobina poleciała w dół a zelaza brac w tabsach nie mogę to : buraki ,pietrucha itp grrrrrrrrrrrrrrrrr a ja tylko miód ,dzem,serek ,płateczki i owocki
sorry2.gif
.Następna wizyta już za 3 tygodnie i posiew muszę tez na nią juz mieć hmmmm wiec zostało prawie końcowe odliczanie hihi,no i jak narazie rodzimy SN bo nie chce ciąć mnie 5 raz
shocked.gif
no chyba ze będą jakies komplikacje
embarrassed.gif

pozdrawiam wszystkie i lece do wyrka bo głowa mi znowu pęka

reklama
Do góry