reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Naturalne wspomagacze staranek..Wiesiołek, Castangus itd

czy jesteście zainteresowane wątkiem o ziołolecznictwie?

• Wszystkich głosujących
    49
tośka no u mnie mam nadzieje ze tak bo mialam kiedys w 62 dc a teraz chcialabym miec w 15-18 dc moze si euda;-) ale mysle z ejak ktos ma normalnie regularne to raczej tak zaostanie :tak: tak mis ie wydaje

reklama
Laseczki to która z Was zaczęła pierwsza pić ziółka :sorry: ciekawe której się pierwszej uda ziołopijki :-D
Ja chyba zacznę od przyszłego cyklu tylko jeszcze muszę poczytać i dopasować ziółka do swoich potrzeb

Dziewczyny czy ziółka mogą przyspieszyć owulację ?? Jak myslicie

Mogą
:tak:

o a ztym winem naprawde nie wiedzialam ze dziala dobrze na endometrium :-) a ja kocham wino ;-)

Mnie winko bardzo pomoglo, bo na usg w dniu owu mialam bardzo kiepskie endo, wypilam pol butelki wina :laugh2: i juz trzy dni pozniej na kolejnym usg endo bylo super (a po dwoch tygodniach dwie piekne krechy na tescie)

olapolap kurcze kobitko dajesz mi nadzieje :-) ja sobie popije czasem ale dzisiaj bede sobie co dwa dni pila a co tam :-) ja uwielbiam slodziutkie mniami i jeszcze jak mi ma to pomoc to juz calkiem super !!! jak ja bym chciala zeby sie nam w pierwszym cyklu udalo :tak:. ja ide na usg i po recepte na clexane( po mam zespol antyfosfolipidowy ) w 12 dc czyli 4 marca... oby juz sie pecherzyk robil bo w ogole mi sie od porodu nie robila owulka...:zawstydzona/y:

batonik chyba ja zaczelam pierwsza... bo mi si ejuz konczy @ chyba ze ktos wczesniej zaczal ale ydaje mi sie ze nie;-) kurcze oby tylko na mnie podzialaly te ziolka i zeby juz niedlugo kazda z nas zauwazyla efekty !!!!

olapolap kurcze kobitko dajesz mi nadzieje :-) ja sobie popije czasem ale dzisiaj bede sobie co dwa dni pila a co tam :-) ja uwielbiam slodziutkie mniami i jeszcze jak mi ma to pomoc to juz calkiem super !!! jak ja bym chciala zeby sie nam w pierwszym cyklu udalo :tak:. ja ide na usg i po recepte na clexane( po mam zespol antyfosfolipidowy ) w 12 dc czyli 4 marca... oby juz sie pecherzyk robil bo w ogole mi sie od porodu nie robila owulka...:zawstydzona/y:

Pij pij :tak: Tylko do maksymalnie 5 dni po owu, w koncu po ewentualnej implantacji nie mozna juz sie alkoholizowac :-D Polecam Ci mierzenie temperatury, wtedy bedziesz wiedziala czy ziolka wywolaly u Ciebie owulacje

Dziewczyny proszę napiszcie czy można pić te zioła (chodzi mi o mieszankę ) bez wiedzy lekarza???
Jestem teraz po zabiegu, mojemu maleństwu w 8 tc przestało bić serduszko, mam cykle bezowulacyjne (w ciążę zaszłam po CLO), lekarz kazał wstrzymac się z przyjmowaniem CLO przez dwa miesiące, a to dla mnie wieczność...mogę zacząć pić zioła już teraz od 1 dc jednak bez wiedzy i zgody gin???

Nie dopisałam, że chodzi mi o miesznkę 3 - Ojca Sroki...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny a jak myslicie - czerwone winko domowej roboty tez sie zda?:eek:

Dziewczyny proszę napiszcie czy można pić te zioła (chodzi mi o mieszankę ) bez wiedzy lekarza???
Jestem teraz po zabiegu, mojemu maleństwu w 8 tc przestało bić serduszko, mam cykle bezowulacyjne (w ciążę zaszłam po CLO), lekarz kazał wstrzymac się z przyjmowaniem CLO przez dwa miesiące, a to dla mnie wieczność...mogę zacząć pić zioła już teraz od 1 dc jednak bez wiedzy i zgody gin???
Raczej zadna nie konsultowala tego z ginem. A nwet jesli, to lekarze raczej sie usmiechaja pod nosem, gdy slysza o ziolkach...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No i własnie dlatego nie chcę mówić o tym lekarzowi... poprostu chcę sobie zaoszczędzić widoku jego min...

Czy myślisz, że po zabiegu moge już w pierwszym cyklu zacząć pić zioła??? Nie chcę niczego robić na siłę, żeby w razie czego nie zaszkodzić maleństwu... bo kolejnej straty juz chyba nie przetrwam...

No i własnie dlatego nie chcę mówić o tym lekarzowi... poprostu chcę sobie zaoszczędzić widoku jego min...

Czy myślisz, że po zabiegu moge już w pierwszym cyklu zacząć pić zioła??? Nie chcę niczego robić na siłę, żeby w razie czego nie zaszkodzić maleństwu... bo kolejnej straty juz chyba nie przetrwam...
Kurcze trudno powiedziec... Ale malenstwu raczej nie zaszkodzisz, bo mozesz pic ziolka tylko do owulki.
A jestes w pierwszym cyklu po stracie? Bo ponoc niektorzy lekarze zalecaja bardzo intensywne staranka w tym czasie, bo jakis hormon jest w wysokiej dawce i sprzyja ponownemu zafasolkowaniu:tak:

reklama
Jestem dokładnie 5 dni po stracie... jak narazie jestem w fatalnym stanie psychicznym, nie moge sie pogodzić z tym co się stało, tym bardziej, że tyle czekaliśmy na ten cud...
Jednak staram się myśleć logicznie i wiem, że nie mogę się poddac, bo wtedy moge zapomnieć o dziecku...

Do góry