missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
tośka no u mnie mam nadzieje ze tak bo mialam kiedys w 62 dc a teraz chcialabym miec w 15-18 dc moze si euda;-) ale mysle z ejak ktos ma normalnie regularne to raczej tak zaostanie
tak mis ie wydaje

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny czy ziółka mogą przyspieszyć owulację ?? Jak myslicie
o a ztym winem naprawde nie wiedzialam ze dziala dobrze na endometrium :-) a ja kocham wino ;-)
olapolap kurcze kobitko dajesz mi nadzieje :-) ja sobie popije czasem ale dzisiaj bede sobie co dwa dni pila a co tam :-) ja uwielbiam slodziutkie mniami i jeszcze jak mi ma to pomoc to juz calkiem super !!! jak ja bym chciala zeby sie nam w pierwszym cyklu udalo. ja ide na usg i po recepte na clexane( po mam zespol antyfosfolipidowy ) w 12 dc czyli 4 marca... oby juz sie pecherzyk robil bo w ogole mi sie od porodu nie robila owulka...
![]()
Raczej zadna nie konsultowala tego z ginem. A nwet jesli, to lekarze raczej sie usmiechaja pod nosem, gdy slysza o ziolkach...Dziewczyny proszę napiszcie czy można pić te zioła (chodzi mi o mieszankę ) bez wiedzy lekarza???
Jestem teraz po zabiegu, mojemu maleństwu w 8 tc przestało bić serduszko, mam cykle bezowulacyjne (w ciążę zaszłam po CLO), lekarz kazał wstrzymac się z przyjmowaniem CLO przez dwa miesiące, a to dla mnie wieczność...mogę zacząć pić zioła już teraz od 1 dc jednak bez wiedzy i zgody gin???
Kurcze trudno powiedziec... Ale malenstwu raczej nie zaszkodzisz, bo mozesz pic ziolka tylko do owulki.No i własnie dlatego nie chcę mówić o tym lekarzowi... poprostu chcę sobie zaoszczędzić widoku jego min...
Czy myślisz, że po zabiegu moge już w pierwszym cyklu zacząć pić zioła??? Nie chcę niczego robić na siłę, żeby w razie czego nie zaszkodzić maleństwu... bo kolejnej straty juz chyba nie przetrwam...