tulipanek1208
Zaangażowana w BB
tulipanek no i juz ;-) pij ziolka i tyle i zdaj sie na nature popieram w pelni :-)
Tak też zrobię...ale aż się boję co natura przyniesie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tulipanek no i juz ;-) pij ziolka i tyle i zdaj sie na nature popieram w pelni :-)
Ale się wątek popularny zrobił!!!
missiiss miałaś świetny pomysł :-)
Ja dzisiaj zamawiam wszystko na allegro. Bo jakoś wcześniej nie mogłam się zebrać.
Dziękuję!
Zapomnieć chcę o tym co się stało, a swojego pierwszego, mimo, że nienarodzonego dziciątka nie zapomnę nigdy...
to jest dokladnie mieszanka nr 3 ja ja pije i to jest na owudziewuszki znalazłam coś na wątku: mamusie jako starczki po raz drugi też podobno ginek to zalecił pacjentce
50g.lebiodka[oregano] 50g.koszyczek rumianku 50g.macierzanka 50g.pokrzywa 50g.dziurawiec 50g.rdest ptasi 20g.ruta 20g.nagietek 20g.nostrzyk wszystko razem wymieszać i jedną łyżeczkę ziół zalać szklanką wrzątku zaparzać pół godziny i pić szklankę odwaru raz dziennie przed snem .
zamówiłaś z neta prawda i czy opis zaparzania był też czy tylko ze strony bociana wzięłaś?to jest dokladnie mieszanka nr 3 ja ja pije i to jest na owu![]()
ziolka zamowilam z allegro od jednego goscia na pierwszysch stronkach link dalam a przepis wzielam z bocianazamówiłaś z neta prawda i czy opis zaparzania był też czy tylko ze strony bociana wzięłaś?
nie pomogę, ale wydaje mi się że czubatą tak lekko czubatą, a też ci wychodzą takie litry do picia? bo je trzeba zalać szklanką wody czy tyle szklanek co ziół?ziolka zamowilam z allegro od jednego goscia na pierwszysch stronkach link dalam a przepis wzielam z bociana
a mam do was pytanko bo tam jest ze 1 lyzeczxke zil zapazyc a wy parzycie plaska czy czubata lyzeczke????bo ja parze czubata i niewiem czy dobrzer czy nieprzedobrze???![]()
no ja mam cala mieszanke w pudelku i codziennie wieczorem wsypoje 1 lyzeczke do kubeczka i zalewam wrzatkirem i zaparzam wiec zadnych litrow niemam ale pudelko ziol pojemne wiec jak mi sie uda za 1 razem to reszte poprostu sprzedam bo tego sporo jestnie pomogę, ale wydaje mi się że czubatą tak lekko czubatą, a też ci wychodzą takie litry do picia? bo je trzeba zalać szklanką wody czy tyle szklanek co ziół?