reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Naturalne wspomagacze staranek..Wiesiołek, Castangus itd

czy jesteście zainteresowane wątkiem o ziołolecznictwie?

• Wszystkich głosujących
    49
reklama
Ale się wątek popularny zrobił!!!

missiiss miałaś świetny pomysł :-)

Ja dzisiaj zamawiam wszystko na allegro. Bo jakoś wcześniej nie mogłam się zebrać.

Dziękuję!
Zapomnieć chcę o tym co się stało, a swojego pierwszego, mimo, że nienarodzonego dziciątka nie zapomnę nigdy...

ogromnie współczuje...naprawdę...bo z dwojga złego gorsze od niezachodzenia jest zjasć i stracić maleństwo...popłacz nad tym, bo to jest ogromna tragedia tym bardziej, że czekałąś na ten cud.

A ziółak wydaje mi się, ze moszesz pić to natruralne substancje...nie powinny zaszkodzić...a pomóc moga

Powodzenia życzę

dziewuszki znalazłam coś na wątku: mamusie jako starczki po raz drugi też podobno ginek to zalecił pacjentce

50g.lebiodka[oregano] 50g.koszyczek rumianku 50g.macierzanka 50g.pokrzywa 50g.dziurawiec 50g.rdest ptasi 20g.ruta 20g.nagietek 20g.nostrzyk wszystko razem wymieszać i jedną łyżeczkę ziół zalać szklanką wrzątku zaparzać pół godziny i pić szklankę odwaru raz dziennie przed snem .

dziewuszki znalazłam coś na wątku: mamusie jako starczki po raz drugi też podobno ginek to zalecił pacjentce

50g.lebiodka[oregano] 50g.koszyczek rumianku 50g.macierzanka 50g.pokrzywa 50g.dziurawiec 50g.rdest ptasi 20g.ruta 20g.nagietek 20g.nostrzyk wszystko razem wymieszać i jedną łyżeczkę ziół zalać szklanką wrzątku zaparzać pół godziny i pić szklankę odwaru raz dziennie przed snem .
to jest dokladnie mieszanka nr 3 ja ja pije i to jest na owu :tak:

zamówiłaś z neta prawda i czy opis zaparzania był też czy tylko ze strony bociana wzięłaś?
ziolka zamowilam z allegro od jednego goscia na pierwszysch stronkach link dalam a przepis wzielam z bociana :tak:

a mam do was pytanko bo tam jest ze 1 lyzeczxke zil zapazyc a wy parzycie plaska czy czubata lyzeczke????bo ja parze czubata i niewiem czy dobrzer czy nieprzedobrze???:eek:

ziolka zamowilam z allegro od jednego goscia na pierwszysch stronkach link dalam a przepis wzielam z bociana :tak:

a mam do was pytanko bo tam jest ze 1 lyzeczxke zil zapazyc a wy parzycie plaska czy czubata lyzeczke????bo ja parze czubata i niewiem czy dobrzer czy nieprzedobrze???:eek:
nie pomogę, ale wydaje mi się że czubatą tak lekko czubatą, a też ci wychodzą takie litry do picia? bo je trzeba zalać szklanką wody czy tyle szklanek co ziół?

reklama
nie pomogę, ale wydaje mi się że czubatą tak lekko czubatą, a też ci wychodzą takie litry do picia? bo je trzeba zalać szklanką wody czy tyle szklanek co ziół?
no ja mam cala mieszanke w pudelku i codziennie wieczorem wsypoje 1 lyzeczke do kubeczka i zalewam wrzatkirem i zaparzam wiec zadnych litrow niemam ale pudelko ziol pojemne wiec jak mi sie uda za 1 razem to reszte poprostu sprzedam bo tego sporo jest:tak:

Do góry