reklama

Nieobecnosci...

A my jutro po południu ruszamy do kolegi na wesele do Tomaszowa Mazowieckiego. Ja tam się za bardzo niestety nie wytańczę, ale i tak postanowiliśmy pojechać. Nocujemy nad zalewem Sulejowskim i pewnie w niedzielę po południu wrócimy.
Ciekawe, jak Wojtkowi spodoba się impreza, bo ostatnio był jak miał rok i 2 miesiące i koło 20.00 położyliśmy go. Zobaczymy, jak bedzie tym razem.

reklama
Bomba Mamoot- ja tez wybrałabym sie na jakies weselicho..(Pati?:dry::-D:-D:-D:-D

Udanej imprezki!!!

a od nas przed chwilka wyszli znajomi..a i weekend szykuje sie miło:-)

My dzis jedziemy do Braunschweigu do rodzicow Adama i brata ale to tak bardziej w interesach,wracamy jutro,a na nastepny weekend do Polski jednak...

No i dostalismy zaproszenie na wesele do mojego kuzyna na 19.07.08 :-)

Dorcia wesele jak nie bedzie do 30-stki nie bedzie go wcale:crazy:

Pati to niech sie ten Adamski spieszy:dry::-D

wiecie co ostatnio sobie tak myslałam o Aniasorsha- ona jakos tam ma termin porodu- maj jak dobrze pamietam?- cos mnie teraz tchneło weszłam w jej profil i widze, ze Ania logowała sie 22 kwietnia:-)(co za szpieg ze mnie:-p..Kurcze, szkoda, ze nic nie napisała- ciekawe jak sie czuje ona..Oleńka i ich maleństwo- Aniu siepnij cos do nas:blink:co u Was słychac?

Wróciliśmy, impreza udana. Właściwie pierwsza taka impreza, na której Wojtek bawił się w tym sensie, że łaził sobie tu i tam specjalnie się nami nie przejmując (my oczywiście mieliśmy go cały czas na oku). Po prostu wcześniej był chyba na to za mały. I chyba mu się podobało. W każdym razie nie przeszkadzała mu ani muzyka ani tłum ludzi. I bardzo podobała mu sie masa jedzenia na stole.:-)

Pati to niech sie ten Adamski spieszy:dry::-D

wiecie co ostatnio sobie tak myslałam o Aniasorsha- ona jakos tam ma termin porodu- maj jak dobrze pamietam?- cos mnie teraz tchneło weszłam w jej profil i widze, ze Ania logowała sie 22 kwietnia:-)(co za szpieg ze mnie:-p..Kurcze, szkoda, ze nic nie napisała- ciekawe jak sie czuje ona..Oleńka i ich maleństwo- Aniu siepnij cos do nas:blink:co u Was słychac?
Widziałąm w lutym zdjęcia Ani na nk z Oleńką na nartach - i szczerze mówiąc w ogóle nie wyglądała na 6sty miesiąc ciąży...ciekawe co u nich

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry