Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziękuje za tak miłe powitanie choć ja zawsze z Wami duchem ...
ale nie zawsze był czas w czasie tego remontu coś napisać .... no i mąż już teraz w domu i trochę czasu wymaga
A zdjęcia to wkleimy ale są na starym kompie a on się dostał w spadku dziadkom więc trzeeba do nich jechać i zgrać a z remontu to narazie pokój Łukasza musze obcykać i wkleje
hej!
U nas przedświateczne urwanie głowy.Porządki, porządki, zakupy. Ola chodzi podekscytowana, pyta się kiedy będzie inka ( choinka). Chodzi i sprzata. Cieszy się bardzo bardzo... Aż mi się udzielił nastrój świateczny. Adaś też zadowolony. tak jakoś zrobiło się milej i serdeczniej. Stąd też nie mam czasu tu zaglądać. A w tym tygodniu będziemy z Olą pichcic. Och dawno nie była tak szczęśliwa:-)
Fredka milo takie cos przeczytac...To ja Wam na te swieta i na nowy rok wlasnie zycze by zawsze goscilo u Was szczescie!!!! tak od serca-z calego serca :-)