reklama

Nieobecnosci...

no to ja sprawdzam ile ja mam postów:)
na sierpniu też bardzo fajna grupa powstała - jest dużo takich co sie pojawiaja i znikają ale na tajnym jest naprawde fajna brygada:)
no ale oczywiście czerwca 2006 nie przebije ;)

reklama
no teraz w licpwkach 2010 na zamknietym wymieniamy sie zdjeciami...i naprawde co jedna to piekniesza..:szok::-Dnparwde! same lachony:-D tez wydaje mis ie,z e tworzy sie niezle grono
(ale do naszego jeszcze daleko......:tak:- oj bardzo chcialabym kiedys tak na takie babskie spotkanie sie tez z Wami wszystkimi wybrac!!!:-):tak::tak::tak:

Ja to chora jestem jak tu nie wpadne...:-D No chyba ,ze mam urlop od kompa bo gdzies jestem poza domem wiec wtedy ciezj usiasc...ale dwa dni i jestem na starych obrotach i bb idzie w ruch ;-)

Hej, hej...
To ja, mega leń ostatnio do pisania i bywania na forum:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Wszystko przez wyjazd na ferie, bo postanowiłam spędzić cały czas z dziećmi i mężem i jakoś tak moje uzależnienie spadło. No ale za to teraz mam co czytać;-)Pozdrawiam gorąco

reklama
Melduję, że żyję :-) choć przeziębiłam się porządnie przy tym lataniu z kartonami, więc trochę ciężkie to życie ;-) prawie wszystko przewiezione, ale zanim wszystko trafi na swoje miejsce to jeszcze potrwa. Na razie skaczę pomiędzy kartonami w poszukiwaniu tego co najbardziej potrzebne. Najgorsze, że ja sama niewiele pakowałam, większość mój mąż z siostrą i jej chłopakiem, więc w kartonach jest jeden wielki misz masz, ja nie wiem jak oni to wykonali. W każdym razie powoli idzie do przodu :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry