• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nieobecnosci...

reklama
No własnie tak , tu mamy foty na zastrzezonym a tam zerują na ludzkiej naiwnosci i lenistwie czyli nieczytaniu tego co drobnym drukiem wiec powiedziałam basta nie chce być twarzą reklamy byle czego itp

Ja też usunęłam konto na nk. Strasznie mnie wkurzali, bo nie dość że dostawałam masę spamu w wiadomościach to nie potrafią zadbać o prywatność zdjęć i danych osobowych a jak się chce do nich skontaktować to cię olewają.

Fredka a jak Ty to zrobilas ze nie zaakceptowalas regulaminu a masz nadal konto??? :-)
Ja chcialam pozmieniac regulamin chodz w jednym dtopniu...tzn.nie zaakceptowac i zaraz wyswietlilu ze rowna sie z tym ze likwiduje konto...ale sie zastanawiam czy mam to zrobic...bo na tym facebooku tez kazdy moze ci fote zabrac...tak samu tu i wstawic gdzie chce... to 2010 rok a nie 1980...teraz hakerow w pip...nawet nastoletni chlopcy sie na tym dobrze znaja...jedyne co nas ustrzeze to nie wklejanie zdjec...

reklama
Pati, nie zaakceptowałam regulaminu. A czemu mam konto, nie wiem. Zaraz sprawdzę.

Za kilka dni będę miała skasowane.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry