• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nieobecnosci...

Rusiu, wielkie gratulacje dla Ciebie i Gracjana!!! :-D

Jestem znów z Warszawie :-) a chłopcy nadal na Mazurach. Zostali z Marcinem, a w połowie tygodnia zmieni go moja mama, to sobie może do kina skoczymy :-)
Mazury upalne, tak jak wszędzie. Mieliśmy przygodę ze Stasiem, bo rozciął kolano. Pojechaliśmy do szpitala, ale obyło się bez szycia. Tylko cięzko się goi, jak Staś ciągle, a to zachlapie, a to zapiaszczy...
Tęsknię za Wami! Znów mam kompa tylko w pracy, wieć póki co ściskami i lecę do domu.

reklama
No mnie też nosiło i hojrakowałąm z noszeniem chłopaków dopóki się z lekka nie przeciązyłam- zaczęłam się czuć jakby mi coś zaczęło wypadać...połozna obejrzała że ok ale kazała więcej odpoczywać...

Mamoot miło że jesteś :) i mam nadzieje że niedługo na zywo to powiem:):):) bo my sobie knujemy spotkanie- na razie nie zapeszam ale jak ktoś tez ma ochotę to zapraszam!!!! Katy Rybackie 18-24 lipiec

I ja jestem..siedze w domu..ale caly czas ktos nas odwiedza..i nie mam kiedy zasiasc..ale mysle o Was...i niebawem zasiade na dluzej- moze dzis sie uda;)= mama tez czeka wciaz na zdjecia..a ja narazie coraz skype wlaczam..popartzy i mowie pozniej, bo znowu ktos przyszedl/;
do tego bylam pod opieka poloznej..przychodzily mi robic zastrzyki..badania, mierzenia malego i sciagnely mi po4 dniach opatrunek:

Ostatnia edycja:
tak - to jakies na krzepliwosc krwi...po cc
tak to na mnie rany jak na psie sie goja- moj A nie nadaza za mna...jak terminator...czasem cialo mowi nie - wieczorami mnie glowa troche boli, bo laze po domu...od wtorku zaczelam gotowac;) itd...czuje sie REWELACYJNIE!...tylko czasem przez te hormony i te pluche za oknem dopadaja mnie lekkie dolki...i tesknie za rodzina z PL...rozmyslam, ze ten czas tak szybko bieeegnie...
no i jakos mnie tak gryzie w srodku..ze chyba to ostatnie moje dziecko...ze juz ten etap bede miala za soba..i takie tam..pier...dolki;)
bo Gracjan mowie Wam, jak Klaudusia -bardzo grzeczniutki- je spi..w nocy takze to ja nieraz jak mnie bola cyce budze go by troszke sciagnal:P...nie sadzilam, ze znowu fryknie mi sie i wszystko pojdzie taka latwizna..oby tak dalej!-

Rusia, podziwiam, ja dobre ze 2 tygodnie jak zwłoki, ledwo się ruszałam.
A o zastrzykach to zapomniałam, że takie były :-) i już się obawiałam, że coś się dzieje, ale skoro nie, to super.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry