reklama

Nieobecnosci...

Wrocilam :) cala i zdrowa...tylko mloda przeziebiona wiec kuruje ja w domu...
powrotna droga byla o wiele gorsza bo pozniej wyjechalam i szybko sie sciemnilo...w dodatku masakryczna mgla miejscami byla ze jechalam 10-20km/h i to jeszcze w slepo bo widocznosc do max 10 metrow... ;)

reklama
Melduje się! O matko, ale miałam zakręcony tydzień! 2 imieniny, 1 urodziny, impreza integracyjna w pracy, test z angielskiego z całego kursu... Nie wiem kiedy czas przeciekał przez palce. Mam nadzieję, że teraz będzie już spokojniej, chociaż... za tydzień zamieszka u nas szczeniak, więc będzie się działo:szok::-D Idę nadrabiać zaległości!

Wrocilam :) cala i zdrowa...tylko mloda przeziebiona wiec kuruje ja w domu...
powrotna droga byla o wiele gorsza bo pozniej wyjechalam i szybko sie sciemnilo...w dodatku masakryczna mgla miejscami byla ze jechalam 10-20km/h i to jeszcze w slepo bo widocznosc do max 10 metrow... ;)

wrocilas pipko i cicho siedzisz w tym swoim Berlinie ...no! dawaj tu - hop hop odezwij sie!!!!:rofl2:

reklama
Helloooo :)
JESTEM :)
Mialam brzydkiego wirusa w moimkompiei jakos Adam nie mial czasu zeby mi to zalatwic ;) a u nas to bardziej skomplikowana sprawa... no ale od wczoraj mam zas neta ale odzwyczailam sie ;) rzecz jasna bede sie znowu przyzwyczajac :-DAle teraz smigam na fitness i nadrobie zaleglosci po powrocie :)

Syla-ja potrzebuje normalnie 6 godzin na przebycie trasy ale tym razem bylo 7 ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry