reklama

Nieobecnosci...

Hej Fredka! Dzięki za zdjęcia cudnej Olki! Alez On ma włoski:szok:My wracamy po weekendowych szaleństwach na weselisku i poprawinach - zdjęcia wkrótce:tak:;-)

reklama
Fredka, ucałuj Oleńkę, nadrabiaj zaległości i pochwal się, co u Was słychać ciekawego:-)
Stokrotki - niestety to co dobre, szybko się kończy... Pokaż nam choć trochę Zosieńkę :-)
Kasia - dawaj fotki!!!!! :-)
Życzę wszystkim, aby sierpień był duuuuużo ładniejszy niż lipiec i obyście wypoczęły, zrelaksowały się i z nowym zapałem wróciły do codzienności :-)
My wylatujemy w czwartek, mam pełne ręce roboty, więc pewnie nie będzie za wiele czasu na komputer. Trzymajcie kciuki, żeby nasze linie lotnicze nie zawiodły :rolleyes2::-D

wrócilismy:) cali i zdrowi po wspaniałych wakacjach w Karwi:)), jak tylko rozpakuje manatki, powklejam fotki:) a teraz troszkę poczytam co tam u was;-)

my tez juz jestesmy tylko Mati sie rozlegulowal przez wyjazdy bylisy w jastarni a pozniej na krotko w ustce
Nie cche spac ani w lozeczku ani w swoim pokoju, tylko z nami, ja padam, maz tez
dzisiaj zaczelismy stosowac metode z usnij wreszcie...i po 2 godzinach w koncu zasnal a wczsniej zasnal na siedzaca chyba, bo jak weszlam do pokoju to siedzal i byl nieprzytomny, boki mnie brzuch z newrow ze mu krzywade robimy, ze tak placze ale ja juz dluzej nieyrobie z nieprzespanym nocami
zrozpaczona Ania....

Witaj Pati witaj Aniu
Aniu - pamiętaj że robisz to dla jego dobra, myślę (mam nadzieję ) że to kwestia kilku dni i jakos przetrzymacie i wróci do normy - tego życzę!!! u nas też u dziadków nie chciał sam zasypiać trzeba było z nim ale w domu na szczęście zasypia sam - no ale to tylko kilka dni, zobaczymy jak bedzie po dłuższym wyjeździe...

reklama
dzieki Basiu, tak bardzo chcemy zeby zasypial sam, i zeby bylo mu z tym dobrez, zeby to bylo takie naturalne...
Mati ostatnio zrobil sie na maksa przytulanka i sie tak fajnie zawstydza i ma okres ze mama jest naj..jak jest zmeczony to tylko mama i nawet tata niepomoze...potrafi wisiec mi na nodze, w kolko sie przytulac...z jedenj strony to super a z drugiej wysiadam, bo sie nie moge ruszuc nigdzie bez niego...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry