Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wiem, ale jakbym sie dowiedziala,ze bylo takich pozytywnych przypadkow wiecej to zawsze inaczej [emoji849][emoji849][emoji849]Pisały ci dziewczyny na twojej grupie przecież [emoji854]
Dopiero w środę mam lekarza, a progesteronu nie badalam. Jak sie wybiore w pon na bete to zbadam. No ale masz racje, w sumie to nie ma co sie oglądać na innych.. a na takim etapie to i tak niewiele mogę zrobić jeśli juz cos jest nie teges.. eh, te dzieci od początku testują nasza cierpliwość [emoji854]Każda historia jest rózna. Mysle, ze nie masz co sie odzwierciedlać na czyjejś historii tylko patrz optymistycznie na swoją. Konsultowałas to z lekarzem? Jak prog ?
Hej, czy ktos zna przypadek niskiego przyrostu bety a mimo tego ciąża zakonczyla sie dobrze?
Przyrost mi wskazuje 57%, jestem wg apki w 4t5d i 4 list beta wynosila 70 a 6 list 112,5
Hej, a mialas jeszcze jakies inne objawy wskazujace na ciaze pozamaciczna?hej , miałam podobnie , nie chce straszyć , ale u mnie zakończyło się to ciąża pozamaciczna [emoji20]
Ale to też nie reguła. Ja miałam wysoki przyrost bety i też puste jajo. Proponuję dać na luz i nawet tej bety nie badać tylko spokojnie na lekarza poczekać. Co ma być to i tak będzie. Powodzenia!Zbadaj progesteron, może dużo wyjaśnić. U mnie niski przyrost bety i bardzo niski progesteron oznaczał puste jajo płodowe . Ale trzymam kciuki że u ciebie szczęśliwie się zakończy