Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zmieniałam/zmieniam nadal tylko jesli dziecię budzi się do jedzenia. Na początku, w szpitalu obowiązkowo karmienie co trzy godziny, wiec najpierw zmieniałam pampersa (chyba że był suchy to nie), potem karmienie i tak w kółko. Nocą też. Jak trzeba wybudzalam no i niestety czasem kończyło się to marudzeniem:-\ około miesiąca Mała załapała tak wstępnie rytm dzień/noc i ja zaczelam wstawać do niej tylko jak sama wola. To tez się zbiegło z wizytą naszej rodziny z 1,5-roczna pociechą. Doradzili nam, że nie warto budzić dziecka jak śpi. Pediatra mi potwierdziła. Najpierw zastanawiała się czy wybudzać, bo jak dziecko nie zje w nocy to ma mniej posiłków na dobę, po czym stwierdziła: ale jak się nie budzi tzn. że nie jest głodne;-) Do dziś mamy rytm pielucha-jedzenie-sen. Zdarzały się "przesikania", chyba ze dwa razy, ale dziecko śpi czasem po 7-8 godzin, więc nic dziwnego;-) Podkładam zawsze dodatkową flanelkę albo rozkładam pod spodem rożek (mamy sporo używanych z "darów";-)) i jest git;-)