Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzwonilam do gina ale badal pacjentke wiec pogadalam z pigula mowila ze mozna brac nospe bo jest bezpieczna w ciazy nawet jest pomocna na poronienia czytalam tez o niej na necie i faktycznie jest dobra wzielam bo mnie strasznie dusilo nie za duzo ale czasem warto brac bo skurcze sa nie dobrze na ciaze <poronienia>
No-spę można stosować, okazjonalnie albo jeśli lekarz zaleci i 3x dziennie. Jeśli boli Cię brzuszek to koniecznie powiedz lekarzowi na wizycie, z pewnością to wiązadła i jest to normalne w ciąży.
Chodzi o to, że mięśnie i miejsca styku mięśni z kośćmi przystosowują się do ciąży, rozciągają się i kurczą i tak chyba całą ciążę, bo mnie zaczęły niedawno boleć biodra i kość krzyżowa . Jeśli Twoje bóle są do wytrzymania to nospy nie bierz. Niedobrze jest wtedy jeśli wyczuwasz skórcze i brzuch jest bardzo twardy, wtedy szybko bierz nospę.
Ok dzieki wzielam bo strasznie bylam wzdeta masakra i bolal mnie brzuch mam nadzieje ze przejdzie skoro to normalne w ciazy to ok wytrzymam a Ty na kiedy masz termin?pozdrawiam buzka
Termin mam na koniec maja (25.05) Mam nadzieję, że pójdzie nam łatwo i sprawnie przejść ciążę i poród 8) chodź są bóle, problemy, wymioty to wierze, że szybko o tym zapomnę jak zobaczę dzidzie
jeszcze nie mialam okazji sprobowac nospy w ciazy , ale wiem ,ze to jeden z bezpieczniejszych lekow , oczywiscie nie mozna przesadzac , wszystko z umiarem