Pomaranczowa
Zaangażowana w BB
Odstawiłam dulsevie i zmieniła mi na zoloft na etapie starań.i później na ciaze ( w pierwszej bez leków nie dałam rady)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Rozumiem. Różne są opinie na ten temat stosowania leków. Najłatwiej mówić tym którzy nigdy nie mieli takich dolegliwości bo nawet jak są to nie u każdego jest tak samo.Ja przed ciążą jak miałam te swoje to było o wiele lepiej jak teraz. Ale wiem, że nie ma co na siłę się upierać by ich nie stosować. Jeśli lekarz je wypisał to znaczy że powinno się brać. Ale wszystko w porządku było po 1 ciąży jak urodziłaś ?Odstawiłam dulsevie i zmieniła mi na zoloft na etapie starań.i później na ciaze ( w pierwszej bez leków nie dałam rady)
Nie bylo. Odstawiłam leki przed 1 ciąża, ale wróciłam w trakcie bo nie wyrabiałam na minimalne dawki. Dziecko bylo bardzo problematyczne, dużo płakało, urodziło sie za wczesnie, maz 2tygodnie z covidem to depresja miala gdzie sie rozchulac. Mówiłam ze nigdy więcej ciazy. Ale minęły 4 lata i jed ak chciałam dać rodzenstwu synowi... I juz zalujeRozumiem. Różne są opinie na ten temat stosowania leków. Najłatwiej mówić tym którzy nigdy nie mieli takich dolegliwości bo nawet jak są to nie u każdego jest tak samo.Ja przed ciążą jak miałam te swoje to było o wiele lepiej jak teraz. Ale wiem, że nie ma co na siłę się upierać by ich nie stosować. Jeśli lekarz je wypisał to znaczy że powinno się brać. Ale wszystko w porządku było po 1 ciąży jak urodziłaś ?
No ale to nie koniecznie musiało być od leków tylko po prostu różne dzieci są. A to jak my się czujemy niestety czasami ma większy wpływ niż stosowanie leków. Rozumiem Cię doskonale. Bo jestem w 1 ciąży i marzyła mi przynajmniej dwójka dzieci. Ale już powiedziałam, to tyle razy, że nie zdecyduje się raczej na drugie dziecko. Każdy dzień to jak walka o przetrwanie. Ciąża sama w sobie ma różne objawy a jeszcze dołożyć do tego leczenie różnych zaburzeń. Dobrze, że masz mamę, która Ci pomaga. Więc odpoczywaj ile się da kochana. Na kiedy termin?Nie bylo. Odstawiłam leki przed 1 ciąża, ale wróciłam w trakcie bo nie wyrabiałam na minimalne dawki. Dziecko bylo bardzo problematyczne, dużo płakało, urodziło sie za wczesnie, maz 2tygodnie z covidem to depresja miala gdzie sie rozchulac. Mówiłam ze nigdy więcej ciazy. Ale minęły 4 lata i jed ak chciałam dać rodzenstwu synowi... I juz zaluje![]()
Ja nosiłam przy sobie takie woreczki na wymiotyDziewczyny w tym całym naszym cierpieniu jakby nie patrzeć,lżej mi sie robi na duszy jak Was czytam. Naprawdę nie znam wokół nikogo,z kim mogłabym pogadać i kto by ppwoedzial wiem, tez tak mialam!
Wiem, ze to minie ale u mnie w najgorszym razie 7 miesięcy plus dojdą inne dolegliwości i niewiadomo jak bedzie po porodzie. W takim razie leze z mniejszymi juz wyrzutami sumienia i zastanawiam sie jak dotrę w piątek na badania...