Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A jak wchodzicie w temat, żeby wyrzuciło? Czy to z powiadomień czy podczas przeglądania? Próbuję odtworzyć problem...
Już wiem, że mamy 5 reakcji dostępnych po dłuższym wciśnięciu guzika Like - wyświetla się malutki pop-up. Sam tego nie zauważyłem Pomyślimy co zrobić, żeby było łatwiej odkryć tę funkcję.
1. Błąd z brakiem możliwości zmiany strony przy wejściu w dłuższy wątek lub konwersację z powiadomienia - poprawimy już w następnej wersji.
2. Błąd z przechodzeniem do pierwszej strony przy odświeżeniu wątku lub konwersacji będzie poprawiony szybko - zrobimy też "pociągnięcie do góry" na końcu wątku, żeby sprawdzać czy są nowe wiadomości.
Serdecznie dziękuję za resztę uwag i pomoc - przekazuję dalej!
Tryb ciemny - rozumiem bardzo, ale będzie musiał zaczekać w kolejce zadań na trochę później. Szkoda, że nie jesteśmy wielką korpo z ogromnym budżetem, ale pracujemy nad tym ;-)
@janslu najczęściej z powiadomień , które tez przychodzą trochę spóźnione . Loguje się normalnie przez Google i tam jest wszystko od razu - natomiast tutaj nie ma .
Poklikalam troche. Pierwsze wrazenie ok tylko nie podoba mi sie podzial wątków na strony, lepiej jest tak jak jest teraz bo nie trzeba stron przerzucac no i nie miesci sie na ekranie s10e prawa strona ucieta.
Hej. W poprzedniej wersji duuuuuuzo lepsze było to, ze jak się wychodziło z apki to po ponownym wejściu w wątek wchodziło się na ostatnia przeczytana wiaosmsc. Teraz po po wejściu w wątek wyświetla się jego poczatek i trzeba szukać miejsca gdzie skończyło się czytać, pisać. Tamta wersja pod tym względem buła lepsza
Zauważyłam właśnie ze nie widać czyj post jest cytowany przez innych użytkowników i nie ma tego odniesienia do oryginału postu. Bylo to w poprzedniej wersji i np mi bardzo ułatwiało.