reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nowe smaki dla maluszka

adas13 to nie my zamieszalysmy tylko pewna osoba...
A co do herbatek to ja daje malej na przemian herbatke z kopru wloskiego Hippa, i herbatke z jablka i melisy Bobovity

Dzis moja kruszynka dostanie marchewke z ziemniaczkiem, sama marchewke dobrze przyjela wiec probujemy nowe smaki:-)

reklama
Nie każda mama może podac gotową kaszę manna z bobovity bo jest ona na mleku modyfikowanym a maluszki ze skaza nie mogą takiej kaszi jesc.
Dalam wczoraj Sebastianowy kaszke ryżową z dodatkiem kaszki manny bobovity. Zjadł około 60 ml łyżeczką i spał dwie godziny dłużej niz po samej piersi :tak::-D:-D Zamist po 23.00 przebudzil sie za 10 minut 2.00 , ale się wyspałam !!! ;-) Dzsiaj na obiad marchewka z ziemniaczkiem:tak:

Ja dzis dodalam kasze manna do marchewki, bo okazalo sie ze mamy 2 sloiczki, a brak jest martchewki z ziemniaczkami, ale mala zjadla wszysciutko

My też już od wczoraj zaczeliśmy podawać marcheweczkę z kaszką, najpierw jedna łyżeczka. Nie wiem jak zwiekszać ilość najbezpieczniej , co dzień łyzeczka więcej?

Hanus z kaszka manna jeszcze poczekaj bo Piotrus jest na butli więc u was gluten powinien byc wprowadzony dopiero po 5 miesiącu. Jak najbardziej możesz podac małemu kaszkę ryżową, jest bezglutenowa.

reklama
Do góry