Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jednym z potencjalnych objawów ciąży jest brak miesiączki. Natomiast może chodzi Ci o plamienie implantacyjne. Z reguły występuje ono w okresie 6-12 dzień po zapłodnienia, gdyż tyle może trwać droga zaplodnionej komórki jajowej do macicy. Plamienie implantacyjne jest dużo bardziej skąpe niż miesiączka o trwa znacznie krócej, bo od 1 do 3 dni.Hej.
Jak wyglada „miesiączka” po zapłodnieniu?
Test robi się z pierwszego moczu i co drugi dzień. Powtórz test jutro rano i porównaj z pierwszym. W ciągu dnia mocz jest bardziej rozwodniony wiec i stężenia beta jest słabsze [emoji4]Witam jestem tu nowa dziewczyny 19 grudnia mialam 3 inseminacje robiłam testy i nic ostatni 31.12.Dzis 07.01 tak odruchowo zrobilam bo okres powinienem być a tu 2 mocne kreski za godzinkę znowu zrobilam 2 i troszkę 2 slabsza i tera o 15 3 raz ztobilam i ta 2 niestety jeszcze slabsza od poprzednich zalamalam sie po jestem po poronieniu i wyglądało podobnie. A byliśmy z mezem w Zakopcu i dyzo chodzilam do tego drinkowalam wiec jest możliwe poronienie jestem zalamana nie wiedziałam ze moge byc w ciazy straciłam nadzieję a tu czy jest ciut szansy ze tak moze byc raz bladasza raz mocniejsza bolal mnie troche brzuch tak jak na okres a nawet mocniej
Najlepiej zrób badanie beta hcg z krwi i powtórz je po 48hWitam jestem tu nowa dziewczyny 19 grudnia mialam 3 inseminacje robiłam testy i nic ostatni 31.12.Dzis 07.01 tak odruchowo zrobilam bo okres powinienem być a tu 2 mocne kreski za godzinkę znowu zrobilam 2 i troszkę 2 slabsza i tera o 15 3 raz ztobilam i ta 2 niestety jeszcze slabsza od poprzednich zalamalam sie po jestem po poronieniu i wyglądało podobnie. A byliśmy z mezem w Zakopcu i dyzo chodzilam do tego drinkowalam wiec jest możliwe poronienie jestem zalamana nie wiedziałam ze moge byc w ciazy straciłam nadzieję a tu czy jest ciut szansy ze tak moze byc raz bladasza raz mocniejsza bolal mnie troche brzuch tak jak na okres a nawet mocniej
Zrób sobie beta hcg z krwi jutro i w czwartek rano. Lekarz na tym etapie raczej niż nie zobaczy. A te testy w sumie też nic nie znaczą bo testy najlepiej robić z porannego moczu.ide w czwartek do lekarza chyba ze umrę do tego czasu ze strachu
Wyluzuj. Teraz stres to najgorsze co możesz dziecku zaserwowac.ide w czwartek do lekarza chyba ze umrę do tego czasu ze strachu
Zanim pójdziesz do lekarza zrób najpierw ta betę. Jeśli to początek ciąży na usg może jeszcze nic nie będzie widać, lepiej iść z przyrostem zrobionym bo lekarze też czasem straszą niepotrzebnie na początku.ide w czwartek do lekarza chyba ze umrę do tego czasu ze strachu