• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Objawy w 7 tygodniu

kkert224

Zaangażowana w BB
Hej, po 2 latach udało mi się zajść w ciąże, wizytę u ginekologa mam dopiero pod koniec kwietnia, bo wcześniej nigdzie nie było terminów...
Chciałabym was zapytać o objawy, jakie miałyście w 7 tygodniu ciąży. Od tygodnia jest mi strasznie niedobrze najbardziej rano i wieczorem i bardzo boli mnie podbrzusze, czasem są to bóle okresowe, a czasem kłucie w podbrzuszu. Zastanawiam się tez czy jest normalne to, że piersi mnie wcale nie bolą, czytałam że jest to pierwszy z objawów ciąży. Ciagle boje się poronienia.

reklama
Właśnie nie ma reguły każda ciaza jest inna. Ja na przykład czuje mocniej zapachy ale żaden mi nie przeszkadza i nie drażni. Za to płacze z byle powodu i jakoś jestem bardziej niezdarna. Zreszta dla takiego maleństwa można znieść wszystko. Poczekaj na 2 trymestr najpiękniejszy czas w ciazy i najprzyjemniejszy.
Mama pisała post 31 marca tak więc chyba już jest po 7 tygodniu hehe

reklama
ja do 7 tyg nie miałam żadnych objawów, później zaczęły sie mdłości ale bez wymiotów, piersi też praktycznie mnie nie bolały , często kłuły jajniki i ciągła macica ,każda ciąża jest inna , najważniejsze to się nie stresować i nie nakręcać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry