reklama
kajunia
bliźniakowa mama :)
dziewczyny z apetytem: czy wy też tak bez ustanku coś mielicie w buzi jak ja??? Najgorsze, że największą frajdą są dla mnie Snickersy których przed ciążą nie lubiłam (marsy owszem wcinałam równo;-) ). Mam wyrzuty sumienia, bo ruchu nie za wiele a jem jakbym spalała 5000 kalorii dziennieRatunku...
![]()
madziu - ja też cały czas coś mielę w buzi

teraz zjadłam 4 kawałki pangi i dalej jestem głodna

ojoj ten apetyt jest za duży

bira
Listopadowe mamy'07
U mnie apetycik jest... aż się boję o jedzeniu pomyśleć, bo zaraz jestem głodna. Dostałam korby na winogrono i jem je kilogramami.. i bułki z twarożkiem i miodem... Przytyłam 1 kg... brzuch zaczal rosnąć i mieszczę się tylko w dwie pary spodni plus dresy. A to dopiero drugi miesiac... matko co będzie później.
A
Anitt
Gość
kajunia tez tak mialam przez pare dni, ale przeszlo bezbolesnie. Mysle, ze to nie jest powod do zmartwienia 
Dziewczyny, ja tez jem jak...sama nie wiem co 
Mam straszna ochote na twarozek, ale niestety tu, gdzie mieszkam, to nie wiedza co to jest! Wiec jak narazie obchodze sie smakiem, ale nie jest latwo, bo twarozek sni mi sie po nocach :-( A i zapomnialam...orzechy i owoce w kazdej ilosci pochlaniam
Mam straszna ochote na twarozek, ale niestety tu, gdzie mieszkam, to nie wiedza co to jest! Wiec jak narazie obchodze sie smakiem, ale nie jest latwo, bo twarozek sni mi sie po nocach :-( A i zapomnialam...orzechy i owoce w kazdej ilosci pochlaniam
reklama