• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

obnizenie alimentow

Rosi79

Fanka BB :)
Ojciec mojej corki ma zasadzone na nią alimenty.Planuje wniesc sprawę o obniżenie ich.Nie zna mojego obecnego adresu zamieszkania poniewaz od dnia urodzenia corki nie interesuje sie nią ani tym gdzie mieszkamy.Ma jedynie poprzedni adres,gdzie wynajmowalam mieszkanie i tam juz nie mieszkam.
Czy rozprawa o obnizenie alimentow odbedzie sie jezeli ja nie otrzymam pisma od sadu o takiej rozprawie poniewaz moj adres jest nikomu nieznany?Wiec oczywiscie na niej nie bede.

reklama
Ojciec mojej corki ma zasadzone na nią alimenty.Planuje wniesc sprawę o obniżenie ich.Nie zna mojego obecnego adresu zamieszkania poniewaz od dnia urodzenia corki nie interesuje sie nią ani tym gdzie mieszkamy.Ma jedynie poprzedni adres,gdzie wynajmowalam mieszkanie i tam juz nie mieszkam. Czy rozprawa o obnizenie alimentow odbedzie sie jezeli ja nie otrzymam pisma od sadu o takiej rozprawie poniewaz moj adres jest nikomu nieznany?Wiec oczywiscie na niej nie bede.
W sytuacji, gdy ojciec nie zna Pani miejsca pobytu może wystąpić o ustalenie kuratora dla nieznanego z miejsca pobytu, który będzie reprezentował Panią w sadzie (zastapi Panią). trochę to potrwa, ale postepowanie bez Pani udziału jest możliwe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry