reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Odgłosy, krzyki, sylaby słowa naszych dzieciaczków

Gluszek Maryska tu z predkoscia swiatla leci rozwojowo do przodu a Ty sie martwisz? No co Ty kobieto ?!:-)

A u nas od dwoch dni na topie krzyk - jak sie cos nie podoba to buzka najpierw w ciup a potem na cala szerokosc i tak sie skubany drze,ze az oczy przymyka, piesci zaciska i tak sie usztywnia jakby na bacznosc stal hi, hi:-) Wyglada to tak zabawnie ze sie z mezem chichramy .. no a Julek jeszcze bardziej - ogluchnac w domu mozna.

reklama
Cicha chodziło mi o to ze już ładnie gaworzyła a teraz NIC. Tylko okrzyki, stęki i jeki a moje ulubione mama i papa poszło w zapomnienie:-(

No to moje dziecko najbardziej rozgarniete bo ani jej sie paszcza nie zamyka a i na dupsku nie moze usiedziec...Wczoraj napadla na koszyk ze swieczkami i byla tez czekolada wiec panna naj burza dorwala sie do czekolady i,zjadla kostke i zaczela dobierac sie do swieczek...a tak diabla zastalam...

p1010324qr0.jpg

p1010326ml5.jpg

p1010325hc9.jpg

p1010330li3.jpg

Nawet skarpetki byly w czekoladzie...:-D

No musze sie przyznac ze slodkie to uwielbiam...No i z opowiesci mamy tez bylam diabol straszny....:szok:Ale czego nie robilam to nie sciagalam z mebli tylko zawsze dorywalam sie d szuflady ostatniej w segmecie i tam sobie szperalam...Mama oczywiscie wpakowalam tam rozne rzeczy ktorymi moge sie bawic...Pamietam nawet sama ze maltretowalam takiego kominiarza...:-)

A powiedzcie mi ,Wasze najdalsze wspomienia z dziecinstwa to ile mieliscie latek jak cos tam przypominacie sobie?Kurde ale sklepalam zdanie:eek:Zrozumie ktos?:confused:

Cicha chodziło mi o to ze już ładnie gaworzyła a teraz NIC. Tylko okrzyki, stęki i jeki a moje ulubione mama i papa poszło w zapomnienie:-(

głuszek u nas tez jakos ciszej w gaworzeniu, moze nasze skarby wolą teraz brykać po domu bardziej i poznawać świat oczami i rękami, a jak już wszystko poznają to będą miały co opowiadać i zabiorą się za mówienie:-)

reklama
Ale się ładnie Noemi ubrudziła ma teraz jeszcze słodszą buźkę (o ile to wogóle moźliwe zeby była jeszcze słodsza ) :-D a ja już na innych zdjęciach widziałam że ona zawsze ci się do tej miseczki chce dobrac co masz na stole a tam są takie malutkie cukiereczki - uważaj :tak: Pati !!!! i pilnuj tego naszego małego diabełka.

Do góry